Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Marta Riesco

Marta Riesco anuncia la seva boda i fa plorar a la filla d'Antonio David

Marta ha explicat què sent per Antonio David

Marta Riesco s'ha enfrontat a un dels reptes més grans de la seva carrera: entrevistar Rocío Flores, que ha exercit de presentadora. Riesco és conscient de la tensió i l'interès que generava aquesta trobada, així que ha fet una cosa per calmar l'ambient. «Vinc vestida de blanc», ha assenyalat abans d'anunciar el que tenia al cap: «Em caso».

Marta Riesco, en veure la cara d'impacte de Rocío, ha deixat anar diverses riallades i ha assegurat que tot era una broma. És cert que és una cosa que té planejada, però encara no sap cap data i Antonio David no li ha donat l'anell. La reacció de la influencer està sent molt comentada, perquè sembla que no li ha fet gràcia la broma.

Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco vol el millor per la seva família | GTRES

Marta, segons informa el portal Informalia, està desitjant passar per l'altar. A l'estiu del 2023 complirà el seu gran somni, però ella no s'ha pronunciat sobre això, malgrat que cada vegada més fa broma amb l'assumpte i sembla més proper. Ara, l'important és saber com està Rocío: el seu estat anímic ha preocupat tothom en les últimes setmanes.

Marta ha anunciat que la filla del seu xicot fa sis mesos que no treballa a la televisió i sembla que ha trobat una nova il·lusió. Vol ser presentadora i ja li han donat la primera oportunitat, per això estaria tan nerviosa. A la conversa que ha tingut amb la reportera s'ha posat a plorar, però dels nervis: massa emocions juntes.

Riesco li ha fet una broma força impactant, li ha dit que es casaria amb el seu pare i ella no ha sabut reaccionar, però més endavant ha assegurat que aprovava la relació i que té afecte a la periodista, hi confia. Rocío ha plorat d'emoció perquè estava a punt de pujar a l'escenari per presentar una gala molt important.

Marta Riesco vol fer les coses bé

Marta no vol treure el lloc a ningú i molt menys a Olga Moreno, no pretén que Rocío hagi de triar entre elles. La influencer ha reconegut que en aquests moments no té relació amb l'empresària, tot i que no dona res per perdut. Les seves paraules, carregades d'emoció i plor, estan fent parlar molt i tindran conseqüències.

«És una persona molt important a la meva vida, ho ha estat i ho continua sent», comença dient durant la seva entrevista. «Com en totes les famílies, les relacions passen per alts i baixos. Com ja es va encarregar ella de dir, no és el millor moment», declara deixant entreveure una possible decepció.

Riesco sap que Antonio David vol que tot segueixi en ordre, per això no ha aprofundit més en aquest tema. Ha respectat i s'ha adonat que el millor per a tothom no és mirar cap a una altra banda: és solucionar el problema. En un futur vol casar-se amb el col·laborador i per aconseguir aquest objectiu cal guanyar-se la família.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco està molt enamorada d'Antonio David | GTRES

Marta Riesco aclareix tots els dubtes

Marta ha estat l'única a resoldre un tema d'interès públic: per què Rocío Flores ja no treballa amb Agustín, el xicot d'Olga. Recordem que abans era el seu representant i que van estar molt de temps junts, però ella ha deixat de confiar-hi.

«La meva relació amb Agustín s'acaba per temes laborals, no és res personal. Qui no ho entengui és perquè no m'ho ha preguntat, però el detonant no va ser que Agustí i Olga tinguessin una relació. La relació laboral no crec que es pugui reprendre», comenta la filla d'Antonio David en un to contundent.