Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Zayra Gutiérrez, la filla d'Arancha de Benito i l'exfutbolista José María Gutiérrez

Zayra Gutiérrez desapareix en ple embaràs i preocupa als seus pares

Zayra Gutiérrez ha pres la decisió més dura de la seva vida

Zayra Gutiérrez té 22 anys i serà mare d'un nen que es dirà Noa, ho té tot planejat i està realment feliç. El problema, segons han explicat a Socialité, és que la seva família no ha rebut de bon grat la notícia, sobretot el seu pare. De fet, sempre seguint la versió de programa, l'ha fet fora de casa i ara ningú sap on és.

Zayra Gutiérrez estava perfectament localitzada, però ara cap mitjà no la troba perquè hauria abandonat casa seva. «Ha hagut d'anar-se'n de casa, el pis era de Guti i l'han convidat que marxi», comenten a Telecinco. Una font anònima ha assegurat que l'exfutbolista està molt molest perquè no esperava ser avi tan aviat.

Zayra Gutiérrez
Zayra Gutiérrez podria haver tingut una esbroncada amb el seu pare | CatalunyaDiari

Zayra ha anunciat que ha elegit el pare del seu fill, però el que expliquen al programa de María Patiño és tot el contrari. «S'ha assabentat quan ja estava embarassada de tres mesos», declara una font que ha situat la noia en un lloc delicat. Suposadament, seguint les dades de Telecinco, no ha estat un embaràs desitjat i els pares estan molestos.

«La notícia no ha agradat a la família, encara que Zayra intenti vendre el contrari», declaren a Socialité mentre asseguren que hi ha proves. Segons expliquen, Guti s'ho ha pres molt pitjor que Arantxa de Benito, de fet ha fet fora la jove de casa. Estava vivint amb el seu xicot en un pis de la seva propietat i l'hauria «convidat a marxar».

Gutiérrez va acaparar l'atenció de tots els mitjans fa uns quants anys perquè va organitzar festes en plena pandèmia del coronavirus. Ara ha canviat i ja no és tan rebel, però continua cridant l'atenció de la premsa per la seva vida personal. Diuen que Arantxa de Benito no volia que la notícia sortís ja a la llum, però dona suport completament a la seva petita.

Zayra Gutiérrez ja ha triat el nom

Zayra ha desaparegut dels mitjans després d'anunciar que està esperant un nen i cap periodista no pot trobar-la. En part és perquè ja no viu al seu domicili habitual, a Socialité asseguren que Guti li ha negat la casa. Suposadament no té bona relació amb Miki Mejías, el pare del bebè, i s'ha vist obligat a actuar.

Fotomuntatge amb les cares d'Arancha de Benito i la seva filla en comú amb Guti, Zayra Gutiérrez
Zayra Gutiérrez compta amb el suport de la seva mare, Arancha de Benito | Trendings

La influencer sap que el pare està molest, tant que s'ha negat a parlar amb cap reporter. A Telecinco han mostrat unes imatges que mostren el seu enuig: no vol saber res d'aquest tema. Sembla que no està del tot feliç, tot i que el nadó ja té nom: es dirà Noa.

Gutiérrez ha estat vivint a Londres, se'n va anar quan a Espanya se'n parlava malament per demostrar que valia molt. Volia aprendre anglès i allunyar-se del focus mediàtic, però no ho va aconseguir, de fet va aconseguir tot el contrari. Diversos mitjans van assegurar que va dedicar aquesta aventura a fer-se fotos i a conèixer la ciutat, però no pas a formar-se.

Zayra Gutiérrez podria tenir problemes

Zayra sempre ha tingut una bona relació amb el seu pare, per això la notícia que han donat a Telecinco està causant impacte. El futbolista no hauria rebut bé la notícia perquè sempre ha mantingut les distàncies amb Miki Mejías. Ara no té més remei que acceptar-lo perquè formarà part de la seva família de manera oficial.

La filla de Guti farà tot el possible per demostrar que el seu fill es mereix tot el respecte del món. De fet, amb el nadó no hi ha cap problema: el clan el rebrà amb els braços oberts. Arantxa ha rebut aquesta notícia com a «sorprenent», però és cert que sembla estar feliç.