Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González.

El marit d'Adela González confirma que la ruptura està sent molt dolorosa

Adela ha trencat una relació fonamental per a Telecinco

Adela González acaba d'aterrar a Sálvame i ja ha esdevingut un element fonamental per al programa. El seu company Jorge Javier Vázquez assegura que «és el millor» que li ha passat a l'espai anys i té motius per pensar així. L'audiència l'estima tant que ha estat capaç de condemnar una col·laboradora mítica: Belén Rodríguez.

Adela González ha confirmat al seu marit que la relació que Belén mantenia amb Telecinco està completament trencada. De fet, els advocats de la tertuliana s'han posat en contacte amb la direcció de Sálvame per advertir que han enviat un burofax perquè se'n deixi de parlar: suposadament, el seu honor està quedant tocat.

Adela ha estat la primera a enfrontar-se a la col·laboradora perquè aquesta va posar en dubte la seva sensibilitat i va obrir una guerra força profunda. González reconeix que va rebre un missatge de la seva companya demanant-li perdó i va decidir oblidar-ho, però n'hi ha més que no s'està explicant. Ara Belén considera que Sálvame és un entorn hostil i assegura que mai tornarà al programa. La situació és greu perquè la periodista parlava cada matí amb Jorge Javier. Des que va passar tot no s'han tornat a trucar, cosa que confirma que la ruptura és pràcticament irreversible.

Primer pla de Belén Rodríguez.
Adela té les idees clares. | Mediaset

L'espòs de la presentadora, que no està acostumat a aquests escàndols, ha confirmat les seves sospites: no hi ha solució. González està cansada de justificar-se i pensa que si «tots es queixen, això és perquè alguna cosa no està bé». En molt poc temps ha rebut queixes de diversos companys, com ara Carmen Borrego, qui l'anomena «senyora» en to despectiu i ella no entén per què.

Adela González ha pres una decisió

Adela amb prou feines tenia experiència al món del cor quan va arribar a Sálvame perquè el seu fort era el periodisme polític i social. Tanmateix, és una amant de la comunicació i ha après molt de pressa, per això la seva presència té tanta vàlua. Cada cop té més programa perquè ha demostrat que sempre està a l'altura i que crea espectacle millor que ningú.

González ha demostrat que ningú és imprescindible a la televisió: ella ha arribat del no-res i ha substituït dues figures essencials. Paz Padilla i Carlota Corredera han quedat oblidades amb la presència de la basca. Ara no hi ha programa que no vulgui comptar amb ella, per això a Telecinco té tanta repercussió.

Foto d'Adela González.
Adela González ha estat un gran descobriment. | GTRES

La presentadora ha pres una decisió per mantenir-ne l'èxit: explicar la veritat i ser completament sincera amb l'audiència. Defensa que la seva feina «és preguntar», malgrat que els seus col·laboradors se sentin incòmodes amb els seus atreviments. Per aquest problema també ha tingut discussions amb Belén Esteban, que no vol parlar de la seva vida privada.

Adela González sap que no hi ha cap solució

Adela ha parlat amb el seu marit perquè no es preocupi i ell ha confirmat la notícia: la relació de Rodríguez i Sálvame està trencada. En les pròximes setmanes es posarà damunt la taula una possibilitat: la venjança de la col·laboradora. Tot i això, si es produeix, serà fora de la televisió perquè ja no hi ha espai per Belén.

González s'ha convertit en una estrella i brilla millor que ningú, és impossible que li facin ombra. La seva família n'està orgullosa perquè ha encaixat perfectament a les tardes de Telecinco. Ha demostrat que la passió per la comunicació guanya audiència.