Foto promocional d'Alejandro Nieto a 'Supervivientes'.

Així és Alejandro Nieto, el més odiat de 'Supervivientes' i el nou guanyador

Alejandro Nieto és un gran desconegut

Alejandro Nieto es proclamava aquest dijous guanyador de Supervivientes 2022, després d'imposar-se a la final a Marta Peñate. Tot i que va intervenir en algun programa de televisió amb anterioritat, pràcticament era un desconegut per a la majoria dels espectadors.

El seu triomf ha generat força enrenou. Encara que l'audiència li donés el premi dels 200.000 euros, són molts els que han carregat contra ell. De fet, era considerat el participant més odiat d'aquesta edició.

Durant els 100 dies que va estar a Hondures, Alejandro va demostrar ser un concursant molt combatiu. Lluitava aferrissadament a cada prova i no tenia cap inconvenient a enfrontar-se amb els seus companys. També va tenir temps per treure el seu costat més tendre, i com ell mateix confessava, mai no havia plorat tant com a l'illa.

Es va donar a conèixer ja fa uns quants anys, després de guanyar el certamen de Míster Espanya. Va arribar a Supervivientes després d'haver format part de La isla de las tentaciones. Aquest espai li va servir de trampolí per guanyar-se una plaça al reality de Telecinco.

Els responsables del càsting intenten reunir personatges de característiques molt diferents. Cadascú ha d'aportar alguna cosa dins del format. Alguns són elegits pel seu passat a la televisió, però altres poden resultar molt atractius pel que amaguen fora d'ella.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Alejandro Nieto, amb la seva xicota a l'illa. | Mediaset
 

En el cas del model, es presentava al concurs sent un personatge de perfil baix. La televisió no era l'hàbitat en què solia desenvolupar-se amb freqüència. Havia destacat per la seva personalitat a La isla de las tentaciones.

Però el paper que li va tocar assumir al reality de supervivència era totalment diferent. Va saber desenvolupar-se de meravella, tot i que va tenir el privilegi de concursar amb la seva xicota Tania. Allò suposava, sens dubte, tot un al·licient per a ell.

Alejandro Nieto es va convertir en pare amb tot just 22 anys. Va tenir un nen amb la primera xicota, amb el seu primer amor de l'adolescència. En aquell instant, ell no se sentia capacitat per assumir aquest desafiament, però la mare del nen va voler tenir-lo.

Va ser tot un repte per al model. Al cap de poc temps, al nen li van detectar un càncer que el va obligar a romandre un temps hospitalitzat. Un cop dur per a qualsevol persona, i més per un pare tan jove.

El 2016 també va concursar en un altre reality de Mediaset. Va ser a Gran Hermano VIP. Tenia moltes esperances posades en aquest format, que podria ajudar-lo en la seva carrera.

Tot i això, hi va haver un contratemps que el va obligar a sortir abans d'hora. Estava pendent de l'estat de salut del seu fill, després de la malaltia que l'havia portat a l'hospital.

Alejandro Nieto i la situació que lamenta

Hi ha una cosa que  Alejandro Nieto  lamenta profundament. Sent un gran afecte cap al seu fill, però no el pot veure tant com li agradaria a ell. I és que la mare de la criatura li ha posat les coses una mica complicades.

És per això que en alguna ocasió ell ha fet alguna crida pública. Aprofitant la seva presència a la televisió, va sol·licitar ajuda als espectadors.

Primer pla d'Alejandro Nieto
Va ser conegut també pel seu pas per 'La isla de las tentaciones'. | Telecinco
 

«Al que conegui el meu fill, li demano si us plau, que li digui que l'estimo amb bogeria, que l'estimo amb tot el meu cor. Li ho demano per favor», suplicava el recent guanyador de Supervivientes. Era un intent desesperat per acostar-se al menor, que actualment té 7 anys.

El dolor persegueix Alejandro Nieto des de fa temps. El seu distanciament respecte del nen el preocupa molt. Res no aconsegueix curar aquesta mena de ferides, ni el premi de 200.000 euros que ha obtingut al reality.