Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Nacho Palau, en xoc amb la reacció de Miguel Bosé pel seu fracàs a 'Supervivientes'

Nacho es queda a les portes de la gran final i rep una visita inesperada

Nacho Palau va anar guanyant posicions durant la seva aventura a Supervivientes. Va mantenir en un primer moment un perfil baix, però de mica en mica va aconseguir protagonisme. Tot i que va protagonitzar nombrosos enfrontaments per la seva actitud una mica 'egoista', l'audiència el va portar a la final.

Ahir, dijous 28, a la gala final, Palau es va jugar l'expulsió amb Marta Peñate. Un duel de titans que va deixar l'escultor en tercera posició i sense opció d'alçar-se guanyador. Així les coses, es va mostrar agraït pel suport rebut encara que va trobar a faltar algun missatge.

Nacho Palau es queda a les portes del triomf

Nacho Palau va arribar a Hondures disposat que la gent conegués aquesta part que molt pocs han tingut ocasió de veure. Sempre sota el sobrenom de 'l'ex de', l'escultor tenia la ferma determinació de fer-se un nom.

Les primeres setmanes a Hondures, pràcticament, passava desapercebut tant per als seus companys com per a l'audiència. Però a mesura que pressionava la gana i la competència creixia, Palau va començar a sobresortir.

En concret, ho va fer protagonitzant grans desacords amb alguns dels seus companys que l'acusaven de ser un 'egoista'. La seva ànsia pel menjar va centrar la majoria de les crítiques, però els espectadors el van portar fins a la final.

Captura de Nacho Palau i Jorge Javier a la final de 'Supervivientes'
Nacho es queda a les portes de la gran final de 'Supervivientes' | Mediaset

Ahir, Nacho es va mesurar primer amb Igancio de Borbó, un dels preferits per guanyar el 'reality'. Tot i això, l'ex de Bosé va guanyar el duel i competia amb Marta Peñate i Alejandro Nieto per a un lloc a la gran final.

La prova d'equilibri va fer Palau i Nieto vencedors, emplaçant-los a l'apnea per triar el primer finalista. Però, va ser aquí quan l'escultor no va superar la prova i va passar a enfrontar-se a la canària a la votació final.

«L'audiència ha decidit que ha de passar a la final Marta Peñate», anunciava Jorge per a alegria de la supervivent. Nacho va acceptar la derrota amb esportivitat i va felicitar la seva companya per la victòria.

Lluny de sentir-se decebut, va fer broma amb el presentador sobre el flirteig que han tingut durant el concurs. «Com m'has enganyat! Jo pensant que passaria alguna cosa i mira, resulta que tens xicot», li deixava anar el català. «Però que sàpigues que tu vesteixes millor», afegia l'ex del cantant seguint la broma.

Nacho Palau rep la visita dels seus

Nacho Palau va protagonitzar una final trepidant. Fins al darrer minut, va lluitar per guanyar-se un lloc a la gran final encara que no va poder aconseguir el seu somni. No obstant això, aquesta experiència al concurs li ha canviat de manera positiva.

«No em molesta haver quedat tercer, les dues darreres setmanes han estat genials», confessava després de conèixer el veredicte de l'audiència. Minuts abans, el valencià va poder retrobar-se amb la seva família.

La seva germana esperava impacient per poder-lo abraçar després d'un llarg temps sense veure's. «Germaneta, no m'imaginava que vindries», li deia sense poder contenir les llàgrimes davant la inesperada visita. «T'he trobat a faltar tant», comentava Manoles sense poder deixar d'abraçar el supervivent.

«Estem tots molt orgullosos, ho has fet tan bé, ni un però», recalcava per a alegria de Palau. Han estat tres mesos molt durs per a ell, ja que mai havia passat tant de temps allunyat dels seus fills. De fet, en més d'una ocasió, es va enfonsar durant el concurs en recordar alguns dels moments viscuts amb ells.

També, juntament amb els de Miguel Bosé, els que tenen com els seus propis fills després d'haver estat amb ells des que van néixer. A banda d'això, el cantant no ha mostrat gens d'interès pel seu ex durant el seu pas per Supervivientes i tampoc s'ha pronunciat sobre la seva derrota.