Primer pla d'Olga Moreno

Olga Moreno trencada en confirmar-se els rumors de la boda

Marta Riesco i els seus plans de futur amb Antonio David

Marta Riesco no pot ser més feliç al costat d'Antonio David Flores i se li nota. Després d'haver-ho passat força malament aquests darrers mesos, la reportera per fi sembla haver trobat l'estabilitat que tant necessitava. Així, en una recent entrevista reconeix que fins i tot se li posa «la pell de gallina quan pensa com és de feliç».

«Ja era hora. Bastant malament ho he passat i m'ho mereixia. Tant de bo quedar-me així, per favor», manifesta. A més, Riesco assegura que: «el que més m'ha agradat és poder compartir moments amb Rocío Flores. La vull moltíssim».

«No hi ha cap problema, estem molt units tots i això és una cosa que passaria en el moment en què ens deixessin respirar. Que duri la calma», afegeix sobre la seva relació actual amb la filla d'Antonio David.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Marta Riesco proclama el seu amor per Antonio David als quatre vents. | GTRES

D'altra banda, Marta no ha dubtat a deixar clars els seus plans de futur amb l'exguàrdia civil: té moltes ganes de passar per l'altar. «Antonio David, ho vull tot amb tu. Em vull casar, tenir fills. Estic boja d'amor, boja d'alegria», s'ha declarat obertament.

«Els dos enamorats crec que és el pas que farem, és clar que sí, encara no, però ho farem». Unes declaracions que poden haver dolgut molt Olga Moreno, que continua intentant refer la seva vida després del divorci.

Tot i els obstacles que s'ha trobat, Riesco insisteix que segueix buscant «noves oportunitats per continuar en aquest món que a tots dos tant ens agrada».

Olga Moreno reacciona als plans de boda d'Antonio David

D'aquesta manera, i malgrat que els escàndols han posat en joc la seva feina a Mediaset i l'han apartada a un segon pla, ella es nega a allunyar-se de la televisió.

«Amb tota la força del món per posar ganes i passió al que més m'agrada: la meva professió. Quines ganes que veieu tot allò de bo i nou que arribarà», compartia fa poc Riesco a les xarxes socials. «No he perdut mai la perspectiva de per què vaig estudiar periodisme: per explicar històries reals». 

Farta de les crítiques que rep de manera contínua, la reportera defensa la feina que li ha costat arribar on és avui dia. «Tot el poc o molt que he aconseguit a la meva feina només es deu a una cosa: al meu esforç. No permeteu que ningú us digui que no sou prou bons, que ningú us apagui utilitzant la vostra vida personal per intentar avergonyir-vos», confessa els seus seguidors.

Olga Moreno
Olga Moreno anuncia un missatge que marcarà el seu futur. | EUROPA PRESS

«Que ningú faci servir el vostre passat adolescent o la vostra imatge de fa anys per humiliar-vos. I a tots els que ho van intentar amb mi (que són molts) només dir-vos que: "A les profunditats de l'hivern finalment vaig aprendre que al meu interior hi havia un estiu invencible"».

D'altra banda, Olga Moreno sembla no voler saber res dels mitjans. De fet, fins i tot s'ha negat a tornar a Telecinco per entregar el xec al guanyador de SupervivientesTot ha estat per evitar trobar-se cara a cara amb aquells que considera que tant de mal li han fet, i entre els quals es trobaria Jorge Javier Vázquez.

«S'acosta el moment de conèixer el nom del guanyador de Supervivientes 2022 i en aquest plató no hi pot faltar la meva estimada Lara Álvarez amb el taló dels 200.000 euros», comentava el presentador.

«Hem de dir que el programa ha convidat la guanyadora de l'anterior edició a lliurar el taló, com és habitual en cada edició, però ha declinat la invitació i, per això, Lara serà l'encarregada de lliurar-lo».

A Olga se li sumen els fronts oberts, ja que també s'ha d'enfrontar a la traïció d'una de les seves grans amigues, Ana Luque. A més a més, hi ha el distanciament amb aquella a qui considerava la seva filla, Rocío Flores, que sembla haver-se unit a la nova parella del seu pare.