Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmilo Sesto i Camilo Blanes posant davant un camí pavimentat amb arbres i una casa de fons.

Així és la curiosa reforma que Camilo Blanes està fent a la casa de Camilo Sesto

Camilo Blanes ha decidit fer-li una rentada de cara a l'habitatge que li va deixar Camilo Sesto en herència

No hi ha cap dubte que Camilo Blanes vol canviar radicalment de vida. Tant és així que, després de transcendir que ja ha iniciat el procés per canviar de sexe de manera definitiva, el fill de Camilo Sesto ha començat amb un nou projecte.

Segons s'ha publicat, Blanes no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer-li una rentada de cara a la casa que va heretar del seu pare. De fet, en aquests els últims dies, han vist un grup de paletes sortint d'aquest habitatge, situat al municipi madrileny de Torrelodones.

Camilo Sesto i Camilo Blanes agafats de la mà
Camilo Blanes reforma la casa que va heretar del seu pare, Camilo Sesto | GTRES

Tal com ha pogut saber el Cierre Digital, “estan tirant envans i canalitzant de nou els cables”. Projecte que, segons sembla, Camilo Blanes ha començat després de prendre la decisió de recuperar la carrera musical.

A més, segons ha comentat el responsable d'aquestes obres a aquest mitjà de comunicació, també “s'està netejant la piscina que feia anys que no tenia el manteniment adequat”. "S'està arreglant la gespa de la zona", ha afegit a continuació.

Camilo Blanes reforma la casa de Camilo Sesto: vol muntar el seu propi estudi de gravació

Després de la mort de Camilo Sesto, el seu fill Camilo Blanes es va convertir en l'hereu de tot el seu patrimoni. Fins i tot de l'habitatge que el cantant posseïa al municipi, situat al nord-oest de la Comunitat de Madrid, a uns 30 quilòmetres del centre de la capital.

Aquesta mansió es troba construïda sobre una parcel·la de més de 5.000 metres quadrats i compta amb tres plantes, on es distribueixen les diferents estances. Tal com ha transcendit, a la planta baixa hi ha un garatge, una cambra de calderes i un traster.

Foto exterior del domicili de Camilo Sesto
La mansió està construïda sobre una parcel·la de més de 5.000 metres quadrats | Europa Press

Mentrestant, a la planta principal, hi podem trobar el dormitori de Camilo Sesto que ara pertany al seu fill Camilo Blanes, l'habitació del servei i dues terrasses.

Finalment, a la planta superior hi ha quatre dormitoris i dues cambres de bany. També hi ha un jardí i una piscina d'estiu, dues de les estances que el fill de Lourdes Ornelas està reformant actualment.

A més, i segons ha publicat el citat mitjà de comunicació, Camilo Blanes també “està tirant envans i canalitzant de nou els cables”. I tot per construir el seu propi estudi de gravació.

Camilo Blanes de perfil amb una perruca pèl-roja amb una taula de DJ
Camilo Blanes ha reprès la seva carrera de DJ | Redes sociales

Abans de presentar al món a Sheila Devil, el jove havia orientat la seva carrera professional a la música, igual que va fer Camilo Sesto. Però fa un temps, va decidir deixar de banda aquesta faceta de la seva vida.

Ara Camilo Blanes ha decidit reprendre la seva carrera de DJ. Tant és així que, no només ha tornat a treballar a l'oci nocturn, sinó que, a més, també s'està construint un estudi d'enregistrament.