Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Ángel Muñoz amb barba i cabell fosc en primer pla, amb Belén Esteban rossa en un cercle vermell a la cantonada superior dreta i un pastís d'aniversari amb espelmes a la part inferior dreta.

Miguel Ángel Muñoz celebra el seu aniversari i no resol el misteri de Belén Esteban

El 41 aniversari de Miguel Ángel Muñoz ha ressuscitat la suposada relació que va mantenir amb Belén Esteban en el passat

Avui, Miguel Ángel Muñoz està de celebració, ja que aquest mateix dijous, 4 de juliol, fa 41 anys. Data que, sens dubte, celebrarà amb tots els seus amics i éssers estimats.

Tot i això, l'aniversari de l'actor ha ressuscitat un dels episodis més polèmics de tota la seva trajectòria mediàtica: el seu suposat affaire amb Belén Esteban. Una història que, avui dia, continua sent tot un misteri.

Miguel Ángel Muñoz somrient amb vestit als premis Talent
Miguel Ángel Muñoz compleix avui 41 anys | Europa Press

El novembre del 2016, es van encendre totes les alarmes al voltant de Miguel Ángel Muñoz i aquesta coneguda col·laboradora de televisió. I tot després que Lecturas assegurés en exclusiva que tots dos “van viure una curta però intensa relació” en el passat.

Tal com va confirmar aquesta revista, l'any 2000 Belén Esteban i aquest famós actor van tenir l'oportunitat de conèixer-se més en profunditat. Tant és així que tots dos van decidir passar uns dies junts a Cancún on, segons sembla, van ser fotografiats en una actitud molt còmplice.

No obstant això, i malgrat que Miguel Ángel Muñoz havia regalat suposadament un anell a la tertuliana, el seu romanç no va durar gaire i tots dos van decidir agafar camins separats.

Miguel Ángel Muñoz i Belén Esteban caminant per una botiga, amb diverses persones i productes visibles al fons.
Segons es va publicar, Miguel Ángel Muñoz i Belén Esteban van mantenir una curta relació | Europa Press

Com era d'esperar, aquesta exclusiva no va passar desapercebuda per a Belén Esteban, i aquell mateix dia va voler desmentir aquesta informació al plató de Sálvame.

“Sé que no havia de dir res perquè no ho tocaríem, però vull respondre a això que he tingut un embolic amb Miguel Ángel Muñoz. És mentida”, va assegurar en aquell moment 'la patrona'.

El 41 aniversari Miguel Ángel Muñoz ressuscita la confusa relació que, segons sembla, va mantenir amb Belén Esteban

Tot i que han passat vuit anys des que es va publicar aquesta exclusiva, Miguel Ángel Muñoz no ha pogut evitar que aquest tema hagi tornat a sortir a la llum. Situació que s'ha produït tot just el dia del seu aniversari.

Tot i que aquesta història va transcendir el 2016, la capçalera esmentada va assegurar que les fotos de Belén Esteban i l'actor van ser fetes l'estiu del 2000 a Cancún. Només uns mesos després que la col·laboradora de televisió trenqués la seva relació amb Jesulín de Ubrique.

No obstant això, la de Paracuellos no va trigar a desmentir aquesta informació a través de Sálvame. Tal com ella mateixa va assegurar, “mai he anat a Cancún” amb Miguel Ángel Muñoz “com allà publiquen”. “Aquestes fotos són de fa 15 anys a Marbella i a Chamartín, en un lloc on es jugava a golf”, va afegir a continuació.

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Belén Esteban va desmentir en directe tota aquesta informació | Mediaset

A més, Belén Esteban va voler deixar molt clar que l'únic vincle que l'unia a l'actor era l'amistat que va mantenir amb la mare, la vident Cristina Blanco:

“Jo amb qui he tingut molta relació és amb la mare, amb qui hauré tingut la meva guerra, però amb aquest noi no he tingut res i vull desmentir-ho”.

Per part seva, Miguel Ángel Muñoz es va mostrar molt molest quan els mitjans de comunicació li van preguntar per la suposada història d'amor que va mantenir amb Belén Esteban en el passat. Tot i que també va reconèixer que s'ho estava prenent “prenent amb humor”.