Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Obregónn amb ulleres de sol i una samarreta amb una foto i Aless Lequio, sostenint un got, al costat d'una imatge d'Alessandro Lequio amb expressió seriosa.

Ana Obregón surt al carrer amb una samarreta que emocionarà Alessandro Lequio

Ana Obregón surt de passeig amb la seva neta Ana Sandra amb una samarreta que deixarà sense paraules Alessandro Lequio

Ana Obregón, la volguda actriu i presentadora, torna a ser notícia. En aquesta ocasió, ha estat vista per la premsa mentre passejava pels carrers de Madrid de la mà de la seva neta Ana Sandra. Una imatge d'allò més entranyable, que l'actriu sol protagonitzar força sovint.

Tot i això, el que ha cridat l'atenció d'aquest bonic moment ha estat la vestimenta que portava Ana Obregón. L'actriu va sorprendre tothom amb una samarreta que tenia estampada una curiosa fotografia.

Ana Obregónn i Ana Sandra Lequio, totes dues amb vestits roses de lunars blancs, estan drets davant d'una botiga. Post d'Ana Obregónn a Instagram el 20 de juny de 2024
L'habitual passeig d'Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra | Instagram, @ana_obregon_oficial

La imatge de la samarreta que portava Ana Obregón

L'actriu portava una samarreta amb una fotografia impresa al costat del seu fill Aless Lequio quan ell era petit. Aquest gest ha tocat el cor de molts, ja que una vegada més, Ana Obregón torna a demostrar que no es pot oblidar del seu fill.

Des de la tràgica pèrdua del seu fill Aless el 2020, Ana Obregón ha mantingut viva la seva memòria de diverses maneres. La samarreta que va lluir recentment n'és un clar exemple.

Ana Obregónn amb ulleres de sol i una samarreta blanca amb una foto impresa de dues persones, sostenint un got de cafè, caminant a l'aire lliure davant d'una paret amb plantes.
Ana Obregón amb la samarreta homenatge a Aless Lequio | Europa Press

Aquest gest públic no només honra la memòria d'Aless, sinó que també subratlla l'enllaç indestructible entre mare i fill.

Ana Sandra li ha donat un gran motiu de joia a la vida d'Ana Obregón. Tot i això, continua bregant amb el profund dolor de la pèrdua del seu fill.

Durant el seu passeig recent, l'actriu va evitar fer declaracions a la premsa i va demanar "respecte". Una petició que recorda que, tot i que la felicitat ha tornat d'alguna manera, el buit deixat per Aless és irreemplaçable.

Ana Obregónn amb rostre trist assecant-se les llàgrimes
Ana Obregón recorda Aless Lequio en què hauria estat el seu 32 aniversari | GTRES

Aquest dolor es va fer encara més evident fa uns dies, quan Aless hauria fet 32 anys. En aquesta ocasió, Ana va compartir un esquinçador missatge a les seves xarxes socials dirigit al seu fill:

"Amor de la meva vida. Avui fa 32 anys que vam néixer tots dos perquè tu em vas donar la vida. Vas néixer la nit més màgica de l'any, per això vas embruixar amb la teva llum tots els que vam tenir la sort de voler-te. Avui compliries 32 anys Guardo aquella flor que em vas regalar el dia que vas complir 4 anys tatuada amb el meu cor.

Aquest missatge, acompanyat d'un vídeo emotiu amb imatges d'Aless, mostra la profunditat del seu amor i el pes de la seva absència.

La possible reacció d'Alessandro Lequio en veure el detall d'Ana Obregón

Si hi ha algú a qui ha emocionat especialment aquest bonic detall és Alessandro Lequio, pare d'Aless.

El col·laborador de televisió ha expressat moltes vegades l'amor i l'orgull que sent pel seu fill. Per això, segurament s'emocionarà en veure aquest homenatge d'Ana.

Alessandro Lequio en una imatge antiga arribant al seu treball amb rostre seriós
Alessandro Lequio s'emocionarà en veure la samarreta d'Ana Obregón | GTRES

La relació entre Alessandro Lequio i el seu fill va ser sempre molt estreta, i la pèrdua del seu fill va ser un cop devastador per a ell. De fet, ell no és de publicar gaire contingut a les seves xarxes socials, però sol fer-ho en dates assenyalades que tingui a veure amb Aless.

Sabem que no té la millor relació amb Ana Obregón, però l'amor que sent pel fill els segueix unint. Per això, veure Ana honrar Aless d'aquesta manera pública probablement li brindarà consol i un sentit renovat de proximitat amb el seu fill.

Alessandro Lequio, en veure aquest tribut, segurament sentirà una barreja d'emoció i consol, tot recordant que el llegat del seu fill viu als cors d'aquells que el van estimar.