Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Màxima d'Holanda rossa amb barret i joies blaves amb el logotip d'Antena 3.

Antena 3 busca un problema a Màxima d'Holanda abans del nou capítol de la seva sèrie

Màxima d'Holanda ha topat amb una situació complicada després de l'emissió de l'esmentada ficció d'Atresmedia

Antena 3 ha generat una gran expectació amb l'emissió de la seva nova sèrie Máxima. Una ficció que s'endinsa a la vida personal de Màxima d'Holanda abans d'esdevenir l'esposa del rei Guillem.

Des de la seva estrena, la ficció ha captivat els espectadors en explorar els aspectes més desconeguts i controvertits d'aquesta figura de la reialesa europea. Tot i això, aquesta nit, just abans de l'emissió d'un nou episodi, la cadena s'enfronta a una controvèrsia significativa. Aquesta és que la figura de la reina Màxima d'Holanda ha dividit l'audiència espanyola.

Fotografia de Màxima, la sèrie sobre la reina d'Holanda que ha adquirit Atresmedia
La vida de Màxima anterior a convertir-se en princesa és la que s'aborda a la sèrie | Atresmedia

La sèrie Máxima: una ullada a la vida privada d'una reina

La sèrie Máxima se centra en els anys previs que la jove Màxima d'Holanda es convertís en la reina dels Països Baixos. La trama es desenvolupa des de la seva joventut a Argentina fins a la seva trobada i posterior matrimoni amb el príncep Guillem.

Al llarg dels episodis, els espectadors han pogut conèixer detalls íntims i desconeguts sobre la vida. Entre ells, les relacions familiars, les ambicions professionals i els desafiaments personals que va enfrontar abans d'unir-se a la família reial holandesa.

Al llarg de la seva vida, Màxima d'Holanda ha enfrontat crítiques i controvèrsies, especialment pel que fa al passat polític del seu pare durant la dictadura argentina de Videla. Raó per la qual a ell se li va prohibir rotundament acudir al casament reial d'ella. Aquests elements, així com les seves anteriors relacions sentimentals amb acabalats homes, són abordats en la ficció, cosa que ha generat tant interès com polèmica.

Una Màxima controvertida: opinions dividides

L'èxit de la sèrie ha comportat una divisió d'opinions entre els espectadors. D'una banda, n'hi ha que consideren que la mateixa humanitza la reina, mostrant el seu costat més vulnerable i fent-la més propera al públic. Aquests aprecien l'oportunitat de conèixer la història d'una dona que, malgrat els obstacles, va aconseguir convertir-se en una figura respectada i estimada a tot Europa.

D'altra banda, n'hi ha que opinen que la sèrie exposa massa aspectes complicats de la seva vida, qüestionant la seva idoneïtat per al paper que exerceix actualment. Aquests crítics assenyalen que els detalls tèrbols revelats a la ficció podrien danyar la imatge pública de Màxima d'Holanda. I, per tant, afectar la percepció del seu paper com a reina consort.

Fotografia de l'estrena de Máxima, la nova sèrie d'Antena 3
La sèrie aprofundeix sense problemes a la vida familiar i sentimental de Màxima d'Holanda | Atresmedia

Alhora, alguns crítics suggereixen que la polèmica generada al voltant de la sèrie Máxima és una estratègia beneficiosa per a Antena 3 amb vista a augmentar l'audiència i mantenir l'interès. La controvèrsia sempre ha estat un poderós motor a la televisió, i en aquest cas, sembla estar funcionant. L'atenció mediàtica i el debat públic han mantingut la sèrie al centre de la conversa, assegurant que els teleespectadors segueixin sintonitzant per veure què passa a continuació.

El capítol d'avui de la sèrie sobre Màxima d'Holanda

Els espectadors de la ficció aquesta nit podran veure l'episodi en què Màxima d'Holanda afronta una situació complicada. Després dels rumors que Guillem li ha estat infidel, decideix abandonar Brussel·les per tornar a Buenos Aires. Allà toparà amb l'assetjament de la premsa a ella i a tota la família.

A més, el pare li parlarà alt i clar. Li deixarà de manifest que sospitava el que passaria. És més, us indicarà que ella no ha nascut per “exercir un paper secundari”.