Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Àngel Llàcer i Chenoa, tots dos amb rostre seriós

El canvi en la salut d'Àngel Llàcer que ha deixat sense paraules Chenoa

Chenoa continua guardant silenci sobre l'evolució d'Àngel Llàcer després de patir una fascitis necrotitzant

Àngel Llàcer ha viscut moments molt difícils els darrers mesos. Després de contraure un perillós bacteri durant un viatge al Vietnam, va patir una fascitis necrotitzant que el va portar a passar quatre vegades pel quiròfan i catorze dies a l'UCI. La seva recuperació ha estat lenta i complicada, i la seva absència a les xarxes socials ha mantingut els seus seguidors en suspens.

Àngel s'ha enfrontat una de les proves més difícils de la seva vida. La infecció que va contreure al Vietnam no només va posar en risc la seva vida, també ho va obligar a enfrontar un dolor físic i emocional immens. El seu pas pel quiròfan i el temps a l'UCI van ser crítics, i cada dia ha estat una lluita per recuperar-se.

Primer pla d'Àngel Llàcer al plató de Tu Cara Me Suena
Àngel Llàcer evoluciona favorablement després de sortir de l'hospital | Atresmedia

Des de la sortida de l'hospital, Àngel ha mantingut un perfil baix, preferint centrar-se en la recuperació lluny dels focus mediàtics. Aquest enfocament ha fet que siguin els seus amics i companys els que informin sobre el seu estat.

El silenci cridaner de Chenoa sobre la recuperació d'Àngel Llàcer

Chenoa i Àngel Llàcer han compartit una estreta amistat al llarg dels anys. La seva química a Tu cara me suena ha estat evident per a tots, i la seva relació fora de càmeres ha estat igual de forta.

"Ens fa molta falta, jo el trobo molt a faltar perquè just ho tinc aquí a la meva esquerra. Des d'Operación Triunfo 1, és que va ser el meu professor fa 23 anys. És el meu company, és el meu amic. Jo l'estimo i ell ho sap", va declarar en una entrevista fa diverses setmanes.

Captura de 'Tu cara me suena' amb Chenoa emocionada amb les espatlles descobertes
Chenoa guarda silenci mentre Àngel Llàcer millora d'estat de salut | Atresmedia

Unes declaracions en què deixa clar la seva gran amistat i proximitat amb Àngel Llàcer des de fa molts anys.

Tot i això, ha deixat de pronunciar-se sobre el seu amic. Ni a les xarxes socials ni a les seves aparicions públiques. Un gest que n'ha sorprès molts.

Sobretot, després que es revelarà que Antena 3 havia deixat de disposar dels seus serveis a Tu cara me suena per al que queda de temporada. A més, hi ha rumors que podria ser definitiu i no tornaria a les següents edicions.

Àngel Llàcer a La teva cara em sona 11
Àngel Llàcer no seguirà a 'Tu cara me suena' a causa dels seus problemes de salut | Atresmedia

Per tot això, alguns especulen que Chenoa podria estar respectant la privadesa del seu amic, preferint no parlar públicament sobre un tema tan delicat.

Altres creuen que el seu silenci podria ser un senyal de preocupació o angoixa, preferint bregar amb les seves emocions en privat.

Independentment de les raons, el seu silenci ha deixat una marca a la narrativa de la recuperació d'Àngel Llàcer.

Lolita es pronuncia sobre l'evolució d'Àngel Llàcer

Lolita ha estat una de les poques persones del cercle d'Àngel que ha parlat obertament sobre la recuperació. En una entrevista recent, va compartir:

"Ara que soc a Barcelona, he quedat amb ell per anar-lo a veure. Àngel ja està molt bé, però hem passat molta por. Tant de bo el 19 de juliol pugui aparèixer a la final de Tu cara me suena. Parlo amb ell molt sovint, com la resta de companys. Ell és un puntal molt fort al programa".

Captura de Lolita enfadada com a jurat de Tu cara me suena
Lolita revela detalls sobre la recuperació d'Àngel Llàcer | Atresmedia

Les paraules de Lolita han portat alleugeriment a molts, confirmant que Llàcer es troba en una fase positiva de la seva recuperació. De fet, en fer broma sobre el seu estat, evidencia que es troba molt millor que fa unes setmanes.

A més, ha deixat caure que li agradaria que estigués present a la final de Tu cara me suena. Caldrà veure si, finalment, Àngel Llàcer decideix anar-hi després de tot el que ha passat.