Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Montero

Així és Marieta, la desconeguda filla d'Antonio Montero que ha aconseguit l'impossible

Antonio Montero amaga secrets dels famosos més importants

Antonio Montero és un dels pares de la premsa del cor: ha creat escola i és darrere de les notícies més importants. Ha destapat grans escàndols a la crònica social, per això hi ha tantes cares conegudes que volen venjança. Ha intentat fer-lo tastar la seva pròpia medicina, però resulta molt complicat perquè és força intel·ligent.

Antonio Montero va reconèixer que va cometre un error fa anys: li van fer unes fotos al costat d'una dona que no era la seva dona. És cert va ser massa maldestre, però de seguida es va adonar del que havia fet i va tenir una conversa amb la família. Marisa Martín-Blázquez, la seva parella i sòcia, no va trigar a perdonar-lo, però van optar per camins separats.

Foto d'Antonio Montero a 'Sálvame'
Antonio Montero té al davant una aventura important | Telecinco

Antonio admet que van fastiguejar el seu matrimoni, almenys això és el que es dedueix del relat que va reproduir a Sálvame. Va participar en una secció que es deia Quiero Dinero i allà va revelar que havia travessat una greu crisi amb Marisa. Ningú no sabia això, igual que ningú sabia quines eren les intencions dels seus fills: Nicolás i Marieta, els seus grans amors.

La filla d'Antonio ha aconseguit una cosa completament impossible: que ningú en tingui una foto. Els seus pares són dues de les persones més importants de la premsa del cor, però la seva identitat està fora de perill. El que sí que se sap és que és una dona responsable, que ha estudiat i que no s'ha aprofitat del poder de la seva família.

Montero concursarà a Pesadilla en el Paraíso, un nou programa que presentarà Carlos Sobera i Nagore Robles. El col·laborador mostrarà la seva faceta més divertida, però també haurà de córrer riscos per acostar-se al gran públic. Últimament la seva vida privada està més exposada, però encara hi ha hagut molts misteris que ningú no pot obviar.

Antonio Montero mira pel bé dels seus fills

Antonio parla de Marisa Martín-Blázquez amb total naturalitat perquè ella també és famosa i se sent còmoda davant del focus. No fa el mateix amb els seus fills, que mai no s'han sentit atrets per la indústria del cor. De Nicolás se'n saben més coses, com per exemple que és un prestigiós arquitecte, però de Marieta no hi ha informació.

Marisa Martín-Blázquez amb una brusa vermella
Antonio Montero està realment enamorat | Instagram @marisamartinblazquez

Montero i la seva petita han aconseguit una cosa força complicada: que respectin la voluntat de romandre en l'anonimat. Els fills d'altres famosos no han tingut la mateixa sort, encara que és cert que la família del periodista és força més coherent. Ningú del seu entorn, sense comptar Marisa, s'ha prestat a cap joc, per això hi ha tanta expectació.

El col·laborador ha signat un contracte per convertir-se en l'estrella de Pesadilla en el Paraíso i encara no sap qui anirà a defensar-lo. Possiblement ell sí que conegui la informació, però no vol compartir-la perquè encara hi ha molts buits. Al públic li ha sorprès que accepti la feina perquè sempre ha tingut un perfil molt discret.

Antonio Montero passarà a la història

Antonio pot presumir d'haver marcat una era a la premsa rosa, tant ell com la seva dona han fet història. Coneixen tan bé el negoci que han aconseguit que Marieta no surti a cap foto. Montero, abans que col·laborador, és paparazzi i sap perfectament què ha de fer.

El marit de Marisa ha esdevingut una estrella i ara ha de demostrar la seva nova faceta: home d'entreteniment. Al concurs la seva experiència no serveix de res, aquí ha d'entretenir els espectadors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp