Primer pla de Gerard Piqué.

Així és Montserrat Bernabeu, la mare de Piqué que tant està patint

Montserrat pren una decisió després de la polèmica

Monserrat Bernabeu és una de les persones de l'entorn més íntim de Piqué que més està patint els darrers dies. La polèmica sorgida després de la cançó que ha tret el mercat la colombiana ha provocat l'angoixa de la mare de l'exfutbolista del Barcelona.

Montserrat Bernabeu, coneguda metgessa catalana de l'àrea de Neurologia, es vol allunyar de les polèmiques del seu fill. Però, a la vegada pateix perquè sap que els seus dos nets han estat esquitxats sense voler-ho per tot aquest assumpte.

Tot i que els primers dies després del tema que va treure la seva exnora amb Bizarrap la familiar de Gerard va estar en un segon pla, no s'ha pogut amagar més. I és que intentava no ser gaire visible per als fotògrafs, però l'hem vist, aquest dilluns 16, arribant a casa seva, a la part alta de Barcelona.

Montserrat Bernabeu guarda silenci després de l'atac del seu fill

Montserrat comparteix parcel·la amb la casa de la colombiana i els seus fills fins que se'n vagi a Miami amb ells d'aquí a uns mesos. La veritat és que les últimes notícies que arriben sobre Shakira han sorprès del tot Montserrat Bernabeu.

Imatge de Montserrat Bernabéu
Montserrat Bernabéu, mare de Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | EUROPAPRESS

I és que la famosa artista colombiana ha decidit aixecar un mur per separar l'habitatge dels seus sogres del seu. En efecte, no vol que ningú tingui constància del que fa a casa seva, i menys els que han estat els seus sogres.

Fins ara se sabia que entre elles no hi havia una mala relació. Però, no sabem si després d'haver-la esmentat al seu darrer 'hit' han canviat les coses.

Per això, la cantant prefereix mantenir la distància per no complicar-ho més. A més, que ella hagi posat una bruixa a la seva terrassa mirant a casa dels seus sogres, ha fet que Montserrat Bernabeu s'hagi quedat gairebé sense paraules. Sobretot, ella està força dolguda per com està actuant Shakira respecte a Piqué i a la seva pròpia família.

Montserrat Bernabeu sap que la polèmica l'ha afectat

Tot i que ha estat gravada pels reporters, Montserrat Bernabeu vol ser el més discreta possible. Si bé s'ha deixat veure, tan aviat com ha vist les càmeres ha accelerat el pas perquè els reporters no capturessin imatges seves, cosa que ha pogut aconseguir en part.

Imatge de Shakira.
La colombiana ha deixat Montserrat Bernabeu destrossada després de treure al mercat una polèmica cançó | EP

Montserrat s'ha ficat dins del seu vehicle en poc temps, però igualment ha hagut d'escoltar les preguntes de la premsa del cor. Els professionals de diverses agències s'afanyaven per saber en quin estat es troba i què li havia semblat aquesta cançó de Shakira tan polèmica.

Ara com ara, Montserrat ha decidit guardar silenci, ben al contrari que el seu marit, que sembla que s'ho ha pres d'una altra manera. Joan Piqué canviava fa tot just uns dies la seva foto de perfil de WhatsApp i fins i tot el seu estat per llançar un bon atac a Shakira, però sense perdre l'humor.

Montserrat Bernabeu assumeix que el seu fill s'ho pren amb humor

Mentrestant, el creador de la famosa 'Kings League' ha recorregut a la ironia i feia broma que la seva lliga havia arribat a un acord amb Casio per patrocinar-la.

Imatge de Gerard Piqué en un directe de la Kings League.
L'exfutbolista mostrant el rellotge Casio en resposta a Shakira | Twitch.

A més, que diumenge passat aparegués a les instal·lacions de la seva lliga a bord d'un Twingo no ha fet més que posar més llenya al foc.

Mentrestant, la seva parella Clara Chía, assenyalada notablement per la cantant colombiana, ha decidit deixar Instagram  un temps. I és que ha deixat inhabilitat el seu compte fins a nou avís per no haver de llegir certs comentaris que la podrien afectar més del compte.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp