Patricia Pardo amb els ulls plorosos

Patricia Pardo parla clar sobre la manera com actua Shakira: «No està a l'altura»

«No pretenc jutjar a Shakira. Ni com a dona, ni com a mare», ha etzibat Pardo

Shakira, Shakira i més Shakira. La cantant colombiana obre magazins, programes i seccions. A tot arreu en parlen, des de TV3a Telecinco. És el tema del moment i tothom té quelcom a dir-hi. Ara ha estat Patricia Pardo qui hi ha dit la seva. 

I ha disparat amb bala (tot i que amb certs matisos). Perquè Pardo aplaudeix el què, però discrepa del com. «Jo, sense la més mínima pretensió de jutjar-la com a dona ni com a mare, crec que com a artista ha deixat molt a desitjar. És una artistasa, una gran compositora i aquesta cançó no està a l'altura que tots coneixem», ha dit a 'El Programa de Ana Rosa'. 

Joaquín Prat, en aquesta línia, també ha volgut sucar-hi pa amb una revelació que dista de la de la seva companya. «Jo no ho aplaudeixo, crec que la venjança se serveix en plat fred i que tothom té dret a executar-la». 

«No pretenc jutjar a Shakira»

En aquesta línia, Patricia ha expressat que creu que Shakira, tot i estar en el seu dret, s'ha excedit en compondre una cançó tan personal.

Joaquín Prat tampoc no està d'acord amb això i ha manifestat la seva opinió, també des del respecte i la tranquil·litat. «No ens prenguem les coses tampoc tan de debò», ha comentat el presentador.

Shakira
Shakira dispara a tort i a dret a la seva última cançó. | Twitter/@bizarrap

Gerard Piqué ha sembrat un debat que ha arribat a tots els programes, sobretot als de Telecinco. 'Sálvame' treu dia sí dia també molta informació sobre la seva ruptura i tothom vol opinar. Sense anar més lluny, Marisa Martín-Blanco revelava que havia tingut contacte amb l'entorn de la mare de Piqué, Montserrat Bernabeu. 

Segons ella, la mare de Gerard Piqué ho està passant «molt malament» i hauria dit al seu entorn que vol que Shakira marxi ja cap a Miami. La situació desgasta a Can Piqué perquè Shakira ha decidit jugar brut. 

Té una bruixa a casa, diuen que ara ha aixecat un mur per separar-se definitivament de la seva sogra i —per més inri— fa festes a casa amb la cançó a tot drap. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp