Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Ángel Revilla seriós en vestit blau

Així va reaccionar Miguel Ángel Revilla en descobrir que el seu germà havia mort

Miguel Ángel Revilla no va saber gestionar la mort del seu germà. La seva reacció va preocupar els seus familiars

Aquesta nit, Miguel Ángel Revilla torna a seure al plató d'El Hormiguero per comentar amb Pablo Motos les novetats que han aparegut a la seva vida, tant personals com professionals.

Encara que no és estrany que Miguel Ángel es repeteixi amb algun dels temes. Ja que, amb la visita d'aquest dimarts, són 29 vegades les que han estat en aquestes instal·lacions. Tot i això, unes de les històries que més interès ha generat en aquests anys ha estat la trista mort del seu germà.

Captura d''El Hormiguero' amb Miguel Ángel Revilla parlant en vestit blau i els braços creuats
Miguel Ángel Revilla torna aquesta nit a 'El Hormiguero' | Atresmedia

Durant una de les seves intervencions a Mi casa es la tuya, Miguel Ángel Revilla va compartir amb tota l'audiència de Telecinco què va passar quan es va assabentar de la mort de Jaume.

Tal com ell mateix va assegurar al programa de Bertín Osborne, “això de Jaime va ser terrible”, ja que, amb només 30 anys, va perdre la vida en un accident de trànsit. Un cop dur del qual encara no s'ha recuperat.

Captura de 'La meva casa és la teva' amb Bertín Osborne somrient en camisa blava, pantalons negres i braços plegats mirant a Miguel Ángel Revilla parlant amb camisa blanca i pantalons grisos
Miguel Ángel va confessar a Bertín que es va desmaiar quan es va assabentar de la notícia | Mediaset

A més, aquell dia, Miguel Ángel Revilla no va tenir objeccions a assegurar que, quan va saber aquesta tràgica notícia, es va desmaiar davant els seus éssers estimats:

“Érem més que germans… Ell m'adorava, em tenia mitificat. Me'n recordo moltíssim, no puc oblidar-lo. Me'n recordo que, quan em van donar la notícia, em vaig desmaiar”.

Miguel Ángel Revilla es va desmaiar quan li van explicar que el seu germà havia mort

No hi ha cap dubte que la mort del seu germà Jaume ha estat un dels moments més dolorosos de la vida. Tant és així que, quan va saber aquesta notícia, Miguel Ángel Revilla no va poder evitar desmaiar-se.

Per això, avui dia, aquest és un tema força delicat de tractar per al polític. De fet, tal com va confessar a Bertín Osborne, des de llavors ni tan sols ha pogut tornar a la casa on es van criar.

“Si hi vaig, començaré a plorar. Sé que me'n recordaré de l'habitació que tenia amb el meu germà Jaume”, va confessar Miguel Ángel Revilla al presentador de Mi casa es la tuya.

Miguel Ángel Revilla emocionat en vestit blau
Miguel Ángel Revilla no ha superat la mort del seu germà | Europa Press

Tot i que encara no s'ha recuperat d'aquest cop dur, ha intentat continuar amb la seva vida. Un treball que ha aconseguit, en gran manera, gràcies a Aurora Díaz Abella, la seva dona actual.

Fa més de tres dècades, i després de posar fi al seu primer matrimoni amb María del Pilar Hoyo, Miguel Ángel Revilla va conèixer la que és actualment el gran amor de la seva vida. El 1978, el polític va fundar el Partit Regionalista de Cantàbria.

I va ser precisament a la seu del partit polític on tots dos es van conèixer i, des d'aleshores, no s'han tornat a separar. Després de segellar el seu matrimoni, van donar la benvinguda a la seva filla Lara, que va estudiar Psicologia i actualment s'encarrega de les xarxes socials del pare.