Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Carrillo

Alba Carrillo acaba amb el seu passat i fuig lluny molt ben acompanyada

Alba Carrillo ha fet les maletes per un motiu important

Alba Carrillo és una de les cares més perseguides de la crònica social, especialment des que han confirmat les novetats sobre la seva vida. Curiosament les dues parelles més importants han tornat a trobar l'amor i tothom vol saber què pensa ella. La model ha tingut certs conflictes amb les seves exparelles, però ja formen part del passat i no vol tenir més problemes.

Alba Carrillo ha promès que s'alegra molt dels últims esdeveniments, ella està en una altra etapa i no té interès a generar conflictes. Està estudiant la seva segona carrera universitària i la seva intenció és deixar de comentar temes de cor per continuar creixent. Segons ha explicat, li encantaria formar part de la taula de debat que Sonsoles Ónega presenta a Ya es mediodía.

Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016
Alba Carrillo ha tingut parelles molt famoses. | GTRES
 

Alba ha acabat amb el seu passat conflictiu perquè s'ha adonat dels beneficis de la seva nova faceta professional. Està molt més relaxada i el públic li ha demostrat que estarà al seu costat passi el que passi, per això ha guanyat tanta confiança. La premsa també té un bon concepte d'ella perquè sempre ha estat educada i mai no ha donat una mala resposta.

Alba ha pres una decisió: fer les maletes i passar una temporada al seu poble per assimilar el que està passant. Ho ha fet molt ben acompanyada: la seva mare Lucía Pariente l'acompanyarà en aquesta nova aventura i totes dues estan il·lusionades. Volen reformar un domicili que tenen fora de Madrid i han compartit els plans amb el públic.

Carrillo ha publicat unes imatges al seu Instagram que demostren el bon gust de la seva mare, que s'està encarregant de tot. Li ha donat bons consells per fer certs canvis en la decoració de l'habitatge i està quedant força bé. Els seguidors de la model li han recomanat que es continuï interessant per l'interiorisme, ja que té molt de talent.

Alba Carrillo ha patit un cop dur

Alba és famosa perquè al seu moment va triomfar damunt de les millors passarel·les, però també per les relacions sentimentals que ha tingut. Abans de treballar a Telecinco circulaven molts rumors, així que no va tenir més remei que acudir als platós per explicar la veritat. A Sálvamevan insinuar que Lucía Pariente era la responsable dels seus fracassos amorosos, però no és així.

Lucía Pariente
Alba Carrillo ajudarà la seva mare a mesura que sigui possible. | Telecinco

 

Carrillo gaudeix d'un gran vincle amb la seva mare i no està disposada a renunciar-hi, malgrat que li generi certs problemes. El presentador Jorge Javier Vázquez ha situat la parella al punt de mira, però Alba no li té por. Recentment ha patit un cop molt dur i no té temps de perdre les seves forces a lluitar contra el líder de Sálvame.

La model ha hagut d'acomiadar-se de la seva àvia materna i ha escrit un missatge molt emotiu a les seves xarxes socials. «Ja no seré mai més neta en aquesta vida. El meu arbre genealògic perd avui, per sempre, una de les seves branques i sento un dolor sec al pit».

L'ex de Feliciano López ha viscut grans moments amb la seva àvia a la casa del poble, la que ara està reformant. Vol acabar amb un passat ple de records per gaudir d'un present ple d'esperança.

Alba Carrillo torna a estar il·lusionada

Alba ha patit molts desenganys amorosos, però encara no s'ha rendit i continua fent grans apostes. L'últim mes ha estat molt il·lusionada amb dos projectes personals: aprovar els exàmens i reformar el seu habitatge. Ho ha fet amb la seva mare, la persona que més estima.

Carrillo és conscient que Lucía Pariente té problemes a Telecinco, de fet, ha denunciat Jorge Javier Vázquez. El presentador no vol saber res de cap de les dues, fins i tot creu que és humiliant compartir cadena amb la model. Tot i això, haurà de suportar-la perquè cada vegada té més pes dins dels mitjans de comunicació.