Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo

Alba Carrillo confirma que els rumors sobre Jorge Pérez eren certs

Alba Carrillo ha estat enxampada en una actitud molt afectuosa amb el seu company

Aquest dissabte el programa Fiesta anunciava una exclusiva que envoltava completament Alba Carrillo i Jorge Pérez. Pel que sembla, aquests dos personatges públics havien flirtejat intensament divendres a la nit en una festa de la productora. Finalment, el col·laborador ha confirmat els rumors.

Jorge ha admès que s'ha sobrepassat amb Alba Carrillo i s'ha posat al límit. Això sí, negava rotundament que tots dos s'haguessin arribat a fer un petó. Ell mateix ha confessat sentir-se malament per tot aquest assumpte i considera que ha traït la seva dona.

Aquesta notícia no només arribava al plató, sinó que el programa ha comptat amb noves imatges i un testimoni directe. Es tracta d'un examic que ha afirmat que Jorge lliga amb altres dones des de fa temps i que la seva dona, Alicia, m'és coneixedora.

«No he estat a l'altura»

El programa Fiesta s'ha fet ressò de l'última nova bomba: Alba Carrillo i el seu company Jorge Pérez han flirtejat en una festa el darrer divendres. Aquesta notícia arribava directament al plató i ha estat una gran sorpresa. El col·laborador ha arribat a reconèixer que va sobrepassar els límits amb Alba Carrillo pel que fa al seu flirteig, però que no hi va haver petó.

«No he estat a l'altura», afirmava ell mateix després de tota aquesta polèmica que afecta completament la seva dona. Per això mateix confessava que sentia haver-la traït del tot.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez explica que no hi va haver cap petó. | Catalunya Diari

Hi va haver petó entre Alba Carrillo i el seu company?

Encara que Jorge va negar que s'havia fet un petó amb Alba Carrillo, molts dels presents no pensaven el mateix. Fins i tot, el col·laborador es va veure obligat a abandonar el plató de l'espai televisiu després de donar les explicacions corresponents. L'únic que volia era estar al costat de la seva dona en aquests moments difícils, per la qual cosa va decidir marxar del programa d'Emma García després d'haver parlat.

Després d'anar-se'n, Fiesta va treure nou material: noves proves d'Alba Carrillo i el seu amic van sortir a la llum i plantejaven el debat del moment. Hi va haver petó entre Alba Carrillo i Jorge? Molts dels presents es van mostrar totalment dividits. És cert que molts consideren que aquest petó sí que s'havia arribat a fer, però altres creuen que només han estat petonets ximples.

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
El «petó» d'Alba Carrillo i Jorge Pérez en la festa d'Unicorn. | Mediaset

La veritat surt a la llum

Com passa altres vegades, quan apareix una notícia d'aquest calibre, n'apareixen moltes més del mateix estil. Pel que sembla, Alba Carrillo no ha estat la primera dona amb qui ell hagi lligat estant amb la seva dona. El programa ha portat nova informació que destapa completament el col·laborador.

Un examic directe de Jorge ha donat unes declaracions a l'espai televisiu que no han deixat en molt bon lloc el col·laborador. Aquest assegura que ha vist situacions d'aquesta mena tant a Cantàbria com a Palència i afirmava que «l'anomenaven el rei del flirteig».

A més, aquesta mateixa persona ha assegurat que la seva dona, Alicia, és coneixedora de tot allò que la seva parella fa quan està de festa. Ho ha deixat prou clar amb aquestes paraules: «Alicia sap molt bé qui és el seu marit i ho compra així, però això no vol dir que li agradi, és més, no se'n separa ni amb aigua calenta perquè sap com és».

L'examic ha assegurat que Alba Carrillo és una dona més a la llista de les moltes altres amb què ha flirtejat. Per rematar-ho, ha esmentat una propietària d'un hotel de Palència, amb la qual semblava estar molt interessat.