Alba Carrillo

Alba Carrillo, enfonsada: l'exmarit de la seva amiga explica la veritat

Alba Carrillo continua al punt de mira

Alba Carrillo continua sent la protagonista una altra setmana més. Després d'haver-se filtrat el vídeo en què es veia clarament la col·laboradora flirtejar amb el seu company, Jorge Pérez, continuen les crítiques.

Actualment s'ha conegut una nova informació proporcionada per Antonio David que ha deixat molt a desitjar. A més, ha afirmat que Alba Carrillo jura tenir uns valors morals alts que no té. Flores ha comentat que la col·laboradora no sol respectar els homes casats i amb família. Una nova informació que afecta completament la jove i que no la deixa en bon lloc. El tertulià ha mencionat un reportatge de la revista ¡Hola! titulat «La història es repeteix». Amb això feia referència a una altra història molt semblant d'una de les seves amigues.

Malgrat les contínues crítiques per part tant d'Antonio David, com d'altres persones, Alba Carrillo no ha estat l'única que ha rebut un dur revés. El mateix Flores ha rebut també de la seva pròpia medicina.

Alba Carrillo cada dia en pitjor lloc

Després que es fes públic el vídeo que involucrava la col·laboradora i el seu company, Jorge Pérez, ara sembla que arriben noves informacions. Antonio David ha fet unes declaracions aquesta setmana que no han deixat la model en bon lloc.

L'exguàrdia civil assegura que Alba Carrillo no té els valors morals que diu que té. Segons ell, ja se sap com actua amb els homes casats i amb família, un testimoni carregat de mals comentaris sobre això.

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
El «petó» d'Alba Carrillo i Jorge Pérez en la festa d'Unicorn. | Mediaset

Flores ha recordat un reportatge de la revista ¡Hola! que es titulava «La història es repeteix». Així ha expressat que aquesta història s'assemblava molt a la de Rocío Carrasco i Rocío Mestre.

Alba Carrillo condemnada per Antonio David

Antonio David ha parlat sobre la situació que es va viure fa anys entre Rocío Carrasco i Rocío Mestre. Una història basada en infidelitats tant d'una parella com d'una amistat. Segons relatava Rocío Mestre, la seva amiga s'estava veient d'amagat amb Fidel Albiac. Antonio diu que «es repeteix el mateix patró, aquestes són les 'amiguetes'». Un comentari que va directe com una fletxa tant per a Alba Carrillo com per a Rocío Carrasco.

Manca de valors

L'exguàrdia civil afirma que Alba Carrillo manca de valors feministes. Antonio David ha parlat sense embuts i ha assegurat que la col·laboradora té un bon historial de relacions amoroses amb homes casats. Ha estat una acusació directa per a la noia que no ha deixat indiferent ningú. Malgrat tot el que li està venint a sobre, al tertulià li ha estat igual i ha continuat amb el seu dur testimoni.

Tot i això, Alba Carrillo no ha estat l'única que ha rebut crítiques aquesta setmana. Flores ha estat acusat en ple directe per moltes persones que es trobaven al xat. Tots li han recordat que ell ha fet el mateix a Olga Moreno amb Marta Riesco.

Aquestes han estat les seves declaracions davant de les crítiques que ha rebut igual que Alba Carrillo: «No, a mi la imatge que em treuen de la discoteca amb Marta, jo no estic amb Marta cinc hores en una discoteca. Aquest vídeo és de tres minuts, on jo me'n vaig de la discoteca. Jo no coneixia Marta i em felicita pel programa que ha fet la meva filla. I són tres minuts de conversa. No n'hi ha més. Jo no tenia absolutament res amb Marta».