Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Carrillo ben somrient

Alba Carrillo, exposada per la persona més inesperada enmig de l'escàndol

Alba Carrillo ha rebut un comentari d'allò més inesperat d'aquesta famosa

Alba Carrillo està vivint tota una tempesta mediàtica. Des que va sortir a la llum el seu embolic amb Jorge Pérez, el món televisiu ha posat el crit al cel. Ningú s'ha quedat sense comentar el terrible embolic en què s'han ficat tots dos.

El nom d'Alba Carrillo ha arribat fins a altres cadenes de televisió, especialment Atresmedia. Recordem que la model va tenir un 'affaire' amb Jorge al sopar d'Unicorn, productora que presta els seus serveis a Mediaset.

Doncs bé, ahir a la nit es va celebrar el sopar de Nadal d'Antena 3, tot un esdeveniment, ja que multitud de cares conegudes acudien a aquesta cita. Companys que tenen ganes de passar-ho bé, desconnectar de la feina, posar-se al dia amb els altres o, simplement, gaudir del sopar.

Això és el que ha fet Pilar Rubio amb la resta de l'equip del Hormiguero. La comunicadora arribava a la cita i s'aturava amb els mitjans per comentar com anava la nit. Al que ella va respondre una cosa que segur que no deixarà indiferent Alba Carrillo.

Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes
Alba Carrillo, aquella fatídica nit que ho canviaria tot | Europa Press

Alba Carrillo no esperava que arribés a tanta audiència

La dona de Sergio Ramos ho ha deixat clar: a Antena 3 hi ha coses que no passen, «som molt responsables», deia. «Un dilluns a la nit, estem de celebració però d'una altra manera», comentava.

«Més que una celebració, és una actualització. Veig companys amb qui vull posar-me al dia, així que és el que estem fent», afegia. Recordem que Pilar Rubio viu a París, però es trasllada cada cop que és necessari a Madrid per qüestions professionals.

Els periodistes van voler saber si hi hauria algun enrenou d'embolic en aquell sopar o si sabia d'algú que era més donat a embolicar-lo. Al que ella va respondre contundent negativament: «aquí ningú la lia; tots som súper responsables. És més, molts hem de treballar demà».

Sembla que a moguda que han embolicat Alba Carrillo i Jorge Pérez ha arribat fins a la frontera francesa. I no n'hi ha per menys, ja que la model no ha parat de parlar sobre el tema en tots els programes de la graella de Telecinco. Una de les últimes bombes que ha llançat és la confirmació d'haver intimat amb l'exguardia civil aquella fatídica nit per a ell.

Cal destacar que el company d'Alba Carrillo és casat amb Alicia Peña. Tenen quatre fills, que no ho estan passant especialment bé aquests dies. Això sí, mentre l'amant s'ha sotmès fins al polígraf, ell ha optat per mantenir silenci.

Alba Carrillo, des d'un inici, ha volgut protegir-lo i no va voler donar la seva versió dels fets. Tot i això, davant el poc proteccionisme que li oferia aquest, la col·laboradora ha optat mirar per ella mateixa, ja que ha rebut multitud de crítiques per les seves accions.

Haurem d'esperar per saber la versió de Jorge en aquest embolic. Però sembla que queda clar que el seu fort ha arribat fins al fons. I és que, com comentàvem, la col·laboradora ja s'ha sotmès fins a l'infal·lible poder del polígraf de Jorge Javier.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp