Primer pla de Pablo Urdangarin.

Pablo Urdangarin, trist en conèixer l'herència que li deixarà el seu avi

Pablo Urdangarin s'ha topat de cares amb una realitat inesperada

Pablo Urdangarin és, sens dubte, un dels pocs membres de la família reial que no té una imatge injuriada. I això és gràcies a l'educació i el respecte que fins i tot ha mostrat en els moments més difícils. Però, el que no sabem és com deu haver reaccionat en conèixer el llegat que ara li ha deixat el pare de la seva mare.

Exactament, el que passa és que el jove s'està traient el carnet de conduir i quan ho tingui haurà de compartir cotxe. Així és, aquell que Joan Carles I va adquirir l'any 2020 mitjançant un contracte de rènting.

Pablo Urdangarin haurà de compartir

El segon fill de la infanta Cristina és jugador d'handbol al Barcelona, però aquests dies ha patit una lesió. S'ha fet un esquinç al turmell, cosa que li impedeix jugar. Per això, ha pensat que aprofitarà al màxim aquest temps allunyat de l'esport.

Què ha fet? Doncs, començar a fer classes de conduir per obtenir el carnet i així aconseguir més independència. És clar, perquè no s'haurà de traslladar a l'European University, on estudia Sports Management, amb autobús o a l'automòbil dels seus companys de pis.

Vanitatis és el mitjà que ha publicat les imatges de Pablo realitzant aquestes pràctiques amb què espera molt aviat tenir el seu permís. Això sí, quan ho faci es toparà amb un problema. I aquest no és altre que haurà de compartir cotxe.

Segons sembla, Joan Carles, que ha aconseguit la immunitat al Regne Unit, va aconseguir fa dos anys un cotxe per als Urdangarin. Mitjançant un contracte de rènting els va donar les claus d'un Volkswagen Golf GTE, que fins ara ha estat bàsicament en mans del seu germà gran, Juan. Per això ara sorgeix el problema amb aquesta 'herència' de Joan Carles, doncs com ho compartiran?

Pablo i Juan Urdangarin
Pablo Urdangarin haurà de compartir cotxe amb els seus germans si ningú no ho soluciona | Catalunya Diari

Es tracta d'un vehicle que fins i tot ha arribat a conduir el seu germà Miguel quan ha vingut a Espanya. I és que, cal no oblidar que resideix a Londres estudiant Ciències del Mar.

Així doncs, caldrà esperar per veure com s'organitzen els germans. Encara que bé, sempre hi ha la possibilitat que l'emèrit sorprengui els seus nets amb un altre cotxe més.

Pablo Urdangarin coneix la generositat del patriarca

Pablo Urdangarin potser té l'esperança que Joan Carles d'alguna manera els pugui ajudar a solucionar el problema de l'automòbil. I és que tant Joan, que s'està prenent un temps sabàtic, com ell, quan es tregui el carnet, en necessitaran disposar. La manera que hauria de resoldre la situació és posar-los a l'abast de la mà un altre vehicle.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó
Pablo Urdangarin espera veure com solucionar el conflicte amb el cotxe | CatalunyaDiari

I ho podria fer. Sí, perquè recordem que es va rumorejar que al més gran dels seus nets, Froilà, li va permetre disposar de lloguer d'un cotxe de luxe, el preu de venda del qual és d'uns 80.000 €. En aquest cas, mai es va poder demostrar que l'emèrit hi era al darrere, però sí que es va descobrir i va certificar un altre regal posterior.

En concret, enmig de l'escàndol pels tripijocs econòmics del rei emèrit es va revelar que havia regalat a la seva neta Victòria Frederica un cavall. I ho va fer mitjançant les famoses 'targetes black' que van sortir a la llum.

Vaja, que el patriarca de la família Borbó és força generós amb el seu seguici de nets d'acord amb els regals que sabem, als quals s'unirien segurament d'altres que desconeixem.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp