Rocío Carrasco

Rocío Carrasco es planteja anar a buscar el seu fill després de descobrir amb qui viu

Rocío Carrasco no s'ho pot creure en assabentar-se'n

A Rocío Carrasco li faltava informació sobre el seu fill, el qual fa temps li va descobrir una de les seves pitjors enemigues. David Flores Carrasco és un jove dependent, motiu pel qual Rocío li havia de passar una paga tots els mesos. Com que no ho ha estat complint, ara han acudit al jutjat.

Tot i això, Rocío també era conscient que el seu exmarit i pare del seu fill, Antonio David, viatjava amb la seva xicota Marta Riesco i el seu fill David no estava amb ell. Tampoc amb la seva germana, que viu independitzada amb el seu xicot. Aleshores, amb qui viu el fill de Rocío Carrasco?

Doncs bé, és una informació que ja es coneix des de l'octubre, ja que la dona amb què s'està quedant l'adolescent ho va dir en una entrevista. Tanmateix, la incògnita es fa més gran per als seguidors d'aquesta trama familiar que no comprenen on és el jove mentre el pare gaudeix d'un concert.

El fet que Antonio David rep comentaris dolents cada dia no és cap novetat, però que els contesti no és gaire comú. Ara un usuari de Twitter li ha recriminat la seva actitud amb David Flores mentre ell estava veient Fondo Flamenco amb Rocío i Marta Riesco al Wizink Center.

Rocío Carrasco és conscient d'on viu el fill

El tuit diu així: «I el fill amb Olga… Quin pare i quina mare té aquest noi…». Llavors, Antonio David no dubta a contestar-li: «I què sabràs tu amb qui està el meu fill. Pregunta-li-ho a la seva mare».

La veritat és que Olga Moreno ho va confessar així a El programa de Ana Rosa quan va anar a l'octubre a fer una entrevista. Va parlar de la seva relació amb Rocío Flores i de la seva nova parella, Agustín Etienne, però també va parlar del fill de Rocío Carrasco.

«La meva relació amb Antonio David és cordial… La veritat és que no ens veiem, perquè tenim la nena una setmana cadascun. Tenim custòdia compartida i la setmana que tinc jo Lola també tinc David, perquè ells dos sempre estan junts», va aclarir la dissenyadora.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
El fill de Rocío Carrasco estima molt l'ex del seu pare. | Canva

David Flores, el fill d'Antonio David i Rocío Carrasco, actualment viu dues setmanes al mes amb Olga Moreno, però no és gens estrany. Durant 21 anys plens d'amor, David Flores també va agafar molt d'afecte a Olga i a la seva germanastra Lola. De fet, així ho assegura la mateixa dissenyadora quan diu que «ells dos sempre estan junts».

David Flores es reparteix entre les dues famílies

David Flores fa anys que es va integrar en aquesta família i el divorci per a ell ha hagut de ser dur. Tot i això, Antonio David i Olga han arribat a l'acord que segueixi compartint moments amb tots dos perquè això li fa feliç.

Així, de tant en tant, podem veure el fill de Rocío Carrasco amb les dues famílies. Unes vegades surt a les fotos amb Olga Moreno i Lola i altres, amb Rocío Flores, Antonio David i Lola, com ara a halloween.

A més, Rocío Flores penja moltes coses amb Lola, tant cuinant com fent els deures o jugant. La veritat és que tenen custòdia compartida i la seva germana gran també aprofita a passar temps amb la petita, malgrat no tenir la mateixa relació amb la seva mare.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp