Foto d'Alba Carrillo

Alba Carrillo rep el missatge de la dona de Jorge Pérez que tant temia

Alba Carrillo rep el més temut

Els noms d'Alba Carrillo i Jorge Pérez es troben ara mateix a la boca dels programes del cor i dels titulars de la premsa rosa.

Aquests dos van muntar una escena, que més tard seria un escàndol per a tots dos, mentre van estar el cap de setmana passat a la festa de la productora Unicorn d'Ana Rosa Quintana.

Ara tant a Alba Carrillo com al seu company els toca lamentar-se del que hi ha passat i esforçar-se perquè es pugui superar la ficada de pota.

Els antecedents a la festa de Nadal

Es diu que Alba Carrillo ja tenia feeling amb Jorge Pérez quan estaven junts treballant als platós. És més, a molts dels espectadors no els sorprèn el que ha passat a la festa de Nadal perquè ja s'ensumaven el tonteig que tenien tots dos.

Alba Carrillo
Alba Carrillo ja podria haver estat tontejant amb el guanyador de Supervivientes 2020 | GTRES

Si era veritat que tots dos col·laboradors ja tenien antecedents de coqueteig, els van confirmar el cap de setmana a la festa d'Ana Rosa Quintana.

Van arribar més de vint vídeos a l'arxiu de Telecincodels dos mostrant-se molt afectuosos, i aquestes mostres d'afecte no eren amistat. Alba Carrillo i Jorge Pérez s'estaven fent diversos petons davant dels convidats.

Cal recordar que Jorge Pérez està casat amb Alicia Peña, dona a qui sempre li va ser fidel i amb qui criticava la gent infidel.

Després d'aquesta relliscada de Jorge amb Alba Carrillo, no només és important tractar el tema amb tots dos col·laboradors als programes del cor, sinó tenir en compte la traïció per part del marit d'Alicia Peña cap a ella.

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
Alba Carrillo i Jorge Pérez es van estar besant a la festa de Nadal 'Unicorn' | Mediaset

Què ha passat amb Alba Carrillo després de la festa Unicorn?

Ara els programes i les revistes s'enfoquen al petó d'Alba Carrillo amb el seu company Jorge.

I és que el dissabte 26 de novembre, el company d'Alba Carrillo al Fiesta va parlar del que havia passat, ell en un primer moment va negar el petó que hi va haver entre tots dos, però és que després mentre nega que hi hagi hagut cap petó demana perdó a la seva dona en directe, per què hauria de demanar perdó si no va ser infidel i no va fer un petó a Alba Carrillo?

Amb el matxaque constant dels seus companys cap al col·laborador sobre la infidelitat, ell abandona el plató, destrossat.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez se sent culpable del petó amb Alba Carrillo i s'esfonsa | Catalunya Diari

Ja més calmat va anar dilluns a Ya es Mediodia, on va parlar que el que va passar entre tots dos va ser una poca traça, un tonteig que després es va escalfar, però ho van intentar remeiar com més aviat millor i que es va quedar en un petó amb Alba Carrillo que segueix negant.

«Segueixo mantenint que no hi ha petó, son igual les imatges, les perspectives poden confondre… No hi ha cap petó, s'han produït creuaments de llavis, però un morreig és inexistent».

El guanyador de Supervivientes 2020 ja es martiritza massa i demana que ningú més el piqui perquè ja ho fa ell sol, perquè ha defraudat la dona amb qui ha construït un matrimoni i una vida durant tretze anys i quatre fills.

«Ho ha vist i per a ella és dolorós. (...) Hem construït una cosa junts meravellosa. Camí de 13 anys i és el que jo he defensat (...) No és que tinguem un matrimoni perfecte, però hi ha la feina per mantenir aquest amor, aquesta unió, aquesta família unida…».

La dona de Jorge Pérez envia un missatge a Alba Carrillo

No només ha estat convidat Jorge a parlar sobre el que va passar divendres passat a la festa, Alba Carrillo va anar a Fiesta per dir que ella també confirma que el què va passar va ser una ximpleria. Ella aprecia el seu company i en aquests moments només està preocupada de la situació en què s'ha vist embolicat Jorge Pérez.

«Jorge és el meu amic, li tinc molt afecte. Hem ficat la pota. És veritat que jo estic soltera, no és la meva responsabilitat, i en qualsevol altra ocasió em seria igual perquè no és el meu tema. Però ell és el meu amic».

Amb aquestes paraules donem per fet que Alba Carrillo no assumeix la culpa de la infidelitat perquè ella està soltera, però se sent malament perquè el seu company està casat.

A tot això, la dona d'Alicia Peña va decidir pujar una 'storie' a Instagram per respondre els seus seguidors sobre com se sent amb aquest assumpte, perquè només sabem per part de Jorge Pérez que ella està destrossada.

En aquests moments tant Alba Carrillo com Jorge Pérez no es parlen, només es van escriure després de la festa, però després res més. El company de feina d'Alba Carrillo ja ha confirmat que el seu matrimoni amb Alicia Peña no s'acabarà i que tots dos seguiran junts.