Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana pren mesures a la seva productora per evitar una altra traïció

Ana Rosa Quintana ha decidit actuar després d'això que ha passat

Ana Rosa Quintana ha celebrat la tradicional festa de Nadal amb els integrants de la seva productora, Unicorn. Tanmateix, no s'imaginava que en aquesta celebració passaria una cosa que ha transcendit als mitjans i que ha generat controvèrsia. Alba Carrillo i Jorge Pérez van compartir més que unes paraules durant la vetllada: ha quedat clar en diversos vídeos.

D'aquest flirteig, que l'ha portat a donar explicacions públiques i a la seva dona, ha parlat Ana Rosa Quintana. Entre altres coses, ho ha fet per advertir que actuarà per evitar que hi hagi imatges de les pròximes reunions. No vol que es produeixi una nova traïció: que el que passi en les celebracions següents es filtri als mitjans com ha passat ara.

Ana Rosa Quintana es posa seriosa amb l'assumpte

La presentadora de El programa de Ana Rosa no ha pogut evitar parlar del flirteig de Jorge i Alba en aquest espai. Un flirteig del qual s'han emès nombroses imatges i vídeos tant a la televisió com a les xarxes, ja que molts col·laboradors van pujar instantànies als seus perfils d'Instagram.

El fet que s'hagi gravat a la reunió i emès després no ha agradat gens a Ana Rosa. Tant és així que ha estat molt contundent per a les pròximes reunions d'Unicorn. Exactament ha dit: «Això és una cosa entre amics i, com a presidenta d'aquesta companyia, no m'agrada que es gravi en una festa privada. Qui ho hagi fet, que no ho torni a fer. No preguntaré res, però que no ho torni a fer. Si no és així, a la pròxima festa s'estableix que la gent deixi els telèfons fora perquè tots estiguem a gust».

Una opinió que ha estat suportada per Pepe del Real. Per aquest motiu, ha dit: «A mi el que m'entristeix és que es gravi el que va passar. No em sembla bé».

Ana Rosa Quintana comenta el flirteig

L'exdona d'Alfonso Rojo, un cop ha donat el seu punt de vista sobre els enregistraments, ha entrat en matèria. Ho ha fet després que Joaquín Prat, que no va poder acudir a la celebració, hagi afirmat: «Per una que no hi vaig, quin embolic heu fet». Després, Ana Rosa ha comentat el flirteig dels col·laboradors: «Jo hi vaig estar, però no vaig veure res».

Pepe ha tornat a intervenir: «A mi no em val que la gent no gravi. És que els protagonistes, Alba i Jorge, saben quan la situació se'ls escapa de les mans, hi ha molts hotels al voltant. Te'n vas a un hotel i resols el que hagis de resoldre».

Ana, perquè no quedés cap dubte, ha afegit: «No se'n van anar junts i no va passar res. Va ser tot fruit del fragor de la nit».

Després d'aquesta afirmació, Marisa Martín Blázquez, que apareixia en un dels famosos vídeos que hi han circulat, ha parlat. Ho ha fet per dir què va veure entre Carrillo i Pérez: «Jo els vaig veure molt a prop. Em feia pudor mirar perquè veia era dues persones que estaven lligant i que s'agradaven. Jo vaig estar per diversos llocs, però és que eren al lloc que més se'ls veia. Estaven al costat de la sortida, del rober, del bany… Vaja, que no estaven tampoc amagant-se».

En aquest punt, Quintana ha volgut saber l'opinió de Joaquín i ha estat molt clar: «Em sembla que els han fet una p*tada, però qui ha d'assumir la responsabilitat per ser un home casat i amb fills és qui ho ha fet».