Primer pla d'Anabel Pantoja.

Agredeixen durament Anabel Pantoja: «Li han posat els dits a l'ull»

Anabel Pantoja està molt afectada i necessita ajuda

Anabel Pantoja viu un moment molt delicat: acaba de morir el seu pare i les polèmiques familiars no cessen. A Sálvame han explicat que ha tingut molts enfrontaments amb Junco, vídua del mort, però no és veritat. El que ha passat realment és que ha rebut una agressió d'una de les millors amigues de la ballarina japonesa.

Anabel Pantoja, segons han explicat a Socialité, es va trobar al bell mig d'una baralla que va acabar de dinamitar el seu delicat estat d'ànim. El testimoni que va parlar amb el programa assegura que el seu comportament va ser fantàstic perquè no va arribar a perdre les formes. «Li van faltar al respecte, li van dir pocavergonya i inhumana», comenta la font esmentada.

Foto d'Anabel Pantoja sortint del tanatori.
Anabel Pantoja està molt afectada. | GTRES
 

Anabel no va fer res més que protegir-se, però l'amiga de Junco «li va ficar els dits a l'ull» i va ser força agressiva amb ella. El reporter José Antonio León confirma aquesta informació i assegura que «la policia va aixecar un atestat» en veure la gravetat dels fets. La 'influencer' es va protegir, però en cap moment va carregar contra la seva agressora.

«Anabel es va comportar», assegura Diego, la persona que ha parlat amb el programa de María Patiño. Ha deixat clar que la relació que manté Pantoja amb Junco és estupenda, sempre han estat unides i no hi ha hagut mai problemes. L'únic que passa és que la japonesa no rodejat de bones amistats, un plantejament a què dona suport Belén Esteban.

Pantoja està cansada de donar explicacions i ha pres una decisió: no parlarà de la vida del seu pare. La periodista María Patiño ha reconegut que el passat de Bernardo és força tèrbol, però creu que tothom té dret a equivocar-se. La col·laboradora va estar lluny d'ell una temporada i més endavant es van retrobar per no tornar-se a separar.

Anabel Pantoja ha pres una decisió encertada

Anabel prefereix no parlar del succés del tanatori, però sí que ha atès la premsa sempre que s'han acostat a ella. És cert que no sol ser amable amb els mitjans, però cal reconèixer que en aquesta ocasió ha estat força generosa. Una reportera de Socialité va intentar preguntar-li per la baralla i ella es va limitar a donar les gràcies i a dir que estava millor.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Anabel Pantoja ha arribat a un acord amb Junco. | GTRES
 

Pantoja s'ha de recuperar, el procés serà lent, però ho viurà a prop dels seus éssers estimats. Una de les persones que s'ha portat millor amb ella és Belén Esteban. La de Paracuellos s'ha encarregat d'allò més important: ha desmentit tots els rumors i ha deixat clar que la sevillana «va donar lloc a Junco» i va ser molt amable amb ella.

La cosina de Kiko Rivera no va atacar l'amiga de la seva madrastra perquè en aquells moments tenia altres coses al cap. «Va respectar qui era allà dins, el seu pare», explica el testimoni de Socialité, fent referència al cos de Bernardo. Tot va passar a la vetlla i el motiu és sorprenent: una cadena d'or que la 'influencer' volia conservar.

Anabel Pantoja continua a Sevilla

Anabel es va mudar a Madrid abans que passés això del seu pare, però ara és a Sevilla amb Mercedes, la seva mare. Ella va ser qui es va encarregar de moderar l'agressió, va trucar a les autoritats i l'amiga de Junco se'n va anar per la porta del darrere. El que volia aquesta persona és que la japonesa es quedés amb la cadena de Bernardo.

Pantoja, de moment, no vol parlar amb cap periodista, ni tan sols concedirà una entrevista a Sálvame. Però són molts els que pensen que està en contacte amb Lecturas, la seva publicació de capçalera. Potser trencarà el seu silenci a canvi d'una bona quantitat de diners.