Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera busca saber què passarà amb el seu fill enmig de la ruptura

Kiko Rivera està preocupat pel futur del seu fill

La notícia saltava diumenge passat 27 de novembre, la possible separació entre Jessica Bueno i Jota Peleteiro. Cap dels protagonistes de moment no s'ha pronunciat, ni ha confirmat ni desmentit la informació. La model, sense donar-ne més detalls, sí que ha reaccionat d'alguna manera.

Ha estat a la recta final del programa Fiesta de Telecinco. Segons el que ha transcendit, la parella hauria pres camins diferents després de set anys com a marit i muller i dos fills en comú. Jessica, a més, és mare d'un altre nen, Fran, fruit de la seva relació amb Kiko Rivera.

Jessica Bueno
Crisis en la pareja formada por Jessica Bueno y Jota Peleteiro | INSTAGRAM @JESSICA_BUENO

Iniciar una possible relació amb una altra dona

No se sap si la ruptura es podria haver produït fa mesos. Des de l'estiu passat la parella no ha publicat imatges a les xarxes on apareguin junts. Amor Romeira, col·laboradora de Fiesta, ha assegurat que la ruptura es va produir a l'estiu.

A més, segons la informació aportada per Romeira, és possible que Jota hagi refet la vida amb una altra dona. Una fotografia que aquesta dona, amb què es relaciona l'exfutbolista, ha pujat a les xarxes socials, ha fet sospitar de la relació.

«Tot apunta que aquest estiu, Peleteiro coneix aquesta noia a Eivissa i ara viuen junts a Bilbao. La noia treballa per a una empresa de Jota», ha dit la col·laboradora.

Jessica Bueno reacciona a xarxes socials

Segons han assegurat a Romeira l'entorn de Jessica, està feta pols. La model andalusa, mare del fill de Kiko Rivera, ha pres una decisió després de sortir a la llum aquesta notícia. Ha recuperat aquest diumenge diverses històries en què apareix amb el seu marit, sota el títol de «Records».

L'exconcursant de Supervivientes ha acompanyat el seu marit a cadascun dels seus moviments professionals. Va deixar Espanya per instal·lar-se a Anglaterra amb Jota i els seus petits, anys després van tornar al nostre país i van fixar a Bilbao la seva residència. Una parella estable i enamorada que mantenien la discreció a la seva vida.

La seva estada a Anglaterra va obligar Kiko Rivera a visitar la capital britànica per trobar-se amb el seu fill gran, Fran. Després de mesos de batalla judicial entre l'exparella, la sevillana va obtenir la custòdia del menor i es va fixar que Kiko no assumiria les despeses de desplaçament del nen. Podia gaudir del nen un cap de setmana cada 15 dies i durant els períodes de vacances escolars.

Kiko Rivera i Jessica units pel seu fill Fran

La relació entre Kiko i Jessica ha passat per sonats alts i baixos. A la comunió de Fran, Kiko Rivera va protagonitzar un fort enfrontament amb Jessica Bueno, ja que no va poder convidar tots els familiars que hauria volgut. D'altra banda, Bueno no vol que es publiquin imatges amb la cara del nen, cosa que sí que fa Kiko amb les seves filles petites.

Foto de Jessica Bueno i Kiko Rivera
Kiko Rivera i la mare del seu fill quan eren parella |

Diferents polèmiques que en aquests moments semblen haver-se suavitzat pel bé del fill de tots dos. "Els nens, quan són tan petits, estan més bé amb la mare", va declarar el fill d'Isabel Pantoja fa temps. Kiko assegurava que tots dos havien posat «molt» de la seva part per aconseguir certa normalitat.

«Tu ja saps la situació que hi ha, saps que jo fa vuit anys que accepto una sèrie de coses que he decidit acceptar pel bé del meu fill», explicava Kiko. «Jo no buscaré cap problema amb la mare del meu fill. No per mi ni per ella sinó per la felicitat del meu fill perquè es mereix ser feliç i no viure coses lletges», va concloure.

Ara, amb la possible ruptura entre la sevillana i l'exfutbolista, Kiko voldrà conèixer quina serà la decisió que prengui Jessica Bueno. En qualsevol cas, el primer i més important és el benestar del menor.