Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales, assenyalada pel que va fer quan va morir Bernardo Pantoja

Irene Rosales ha preferit donar suport la seva cosina des de la distància

Irene Rosales està de plena actualitat, i la veritat és que els comentaris que hi circulen no són del tot positius. Bernardo Pantoja ha mort a Sevilla, en un hospital proper al seu domicili, i la dona de Kiko Rivera no s'ha acostat a donar-li el condol a Anabel.

La 'influencer' sempre ha estat amb ella, per això ningú entén que no hagi comptat amb la seva presència. Irene Rosales, segons expliquen a Telecinco, s'ha limitat a recolzar Anabel en la distància, però per a molts no n'hi ha prou.

La col·laboradora sempre ha donat la cara per tota la família i ara no és just que hagi d'afrontar sola aquest sotrac. Tanmateix, és possible que Rosales no hagi anat al tanatori per evitar coincidir amb la seva sogra, però això no és excusa.

Un muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu pare
Irene Rosales amb prou feines va tenir contacte amb Bernardo Pantoja | CatalunyaDiari

Irene sap que el seu marit va parlar amb determinades persones per descobrir quan arribaria Isabel. Així, va aprofitar que la 'tonadillera' encara era lluny del tanatori i va acostar-se per acomiadar Bernat, però Rosales no va fer el mateix.

Mentre el pare d'Anabel moria, s'ha dedicat a cuidar les seves filles perquè Kiko Rivera pogués actuar amb llibertat. Amb això, Irene ha pres una decisió: protegir la seva família i intentar que Kiko pogués desplaçar-se a la vetlla sense cap problema.

Tot i això, es critica molt el fet que hagi posat l'excusa de les filles, entre altres coses perquè Bernardo va morir un dia lectiu. Les nenes eren a l'escola quan va passar tot, així que la sevillana es podria haver desplaçat fins al tanatori.

Rosales era una cara molt aplaudida, la més amable de la família Pantoja, però tot va canviar d'un moment a l'altre. La seva cunyada Isa va destapar el seu costat menys conegut i el públic va deixar d'aplaudir tots els seus moviments. Per això va abandonar la televisió i amb prou feines concedeix entrevistes, encara que seria bo que donés explicacions com més aviat millor.

Irene Rosales ha fallat dues vegades

Irene no ha estat amb Anabel durant la mort de Bernardo Pantoja, només s'ha limitat a fer altres tasques que considerava més importants. El problema és que no és la primera vegada que falla la col·laboradora, també va fer el mateix al casament. Se'n va anar de La Graciosa, illa on se celebrés l'esdeveniment, per estar a Sevilla amb Kiko, que en aquell moment necessitava ajuda.

Irene Rosales
Irene Rosales està sent molt criticada | Gtres

Rosales va assegurar que va fer el que havia de fer, no tenia cap altra opció, tot i que sabia que la seva postura era dolorosa. Però ara no té excusa, diu que estava cuidant les nenes, però just quan va morir l'oncle del seu marit eren a l'escola. El que ha fet, segons els defensors d'Anabel, ha estat una traïció alta, una traïció que ella no hauria de perdonar.

Bernardo Pantoja tenia molt bona relació amb Kiko, sobretot quan el DJ era petit i vivia a prop seu. No va dubtar a anar a donar-li un últim adeu, tot i que abans va trucar per assegurar-se que no hi seria Agustín. L'altre germà d'Isabel és rival íntim de Rivera, que l'acusa d'estar aprofitant-se de la fama de la cantant.

Irene Rosales, trencada: ha perdut el suport de tothom

Irene estava molt tranquil·la quan treballava a la televisió per dos motius: primer, perquè era una cara respectada i segon, comptava amb el suport d'Emma García. La presentadora va estar amb ella en tot moment i la va ajudar a brillar, però ara tot això ha passat. Són pocs els que s'atreveixen a donar la cara per ella, ja que els seus passos cada cop són més criticats.

Bernardo s'estava morint i Anabel estava sola a l'hospital, ni tan sols el seu xicot va poder estar al seu costat. Només va comptar amb el suport de la seva mare Merchi, el comportament del qual ha estat impecable. Sí, perquè ha atès els mitjans i ha ajudat la seva filla, és a dir, ha fet tot el que havia de fer.