Alba Carrillo de cara, somrient

Alba Carrillo, soltera i radiant, a per un famós de Telecinco: «M'encanta»

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha mostrat molt interessada pel conegut

Aquests últims dies, l'Alba Carrillo s'ha convertit en la protagonista absoluta de la premsa rosa. El motiu ha sigut que ha posat fi a la seva relació de més de dos anys amb el periodista Santi Burgoa.

És més, han sorgit rumors que indiquen que la ruptura s'hauria produït per una infidelitat d'ella amb un famós. Ni més ni menys que amb el xef Miguel Cobo.

Tot i això, ella ho ha desmentit tot. Ha explicat amb claredat que li encanta un altre personatge conegut de Telecinco. Ens estem referint a Luca Onestini, concursant de 'Secret Story'.

El conflicte que permet Alba Carrillo desvetllar la seva atracció

Alba no ha anat a treballar aquests dies a 'Sálvame' i 'a Ya es mediodía', però sí que ha anat a plató de 'Secret Story'. I és que allà fa de defensora de la seva mare, Lucía Pariente, que ha tingut un conflicte amb un dels seus companys, amb Luca.

Les tasques domèstiques són les que han enfrontat els dos concursants. I tot ha començat quan l'italià li ha dit: «Per què no et poses a una botiga a fregar plats?. Comentari que ha portat al fet que la dona esclati: «És un classista i em diu que sóc un pal de fregar, l'home fastigós aquest».

«No tinc cap problema, com ell, que té una quantitat de pèls on us vaig dir. I no ha fet res, només aprofitar-se de moments televisius, 'bragetazo va' i 'bragetazo ve'. Aquest es pensa que Espanya és un spa de luxe.

Comentaris que han fet 'saltar' a Miguel Frigenti. Aquest, que es fica en tots els 'fregats', ha dit: «T'estàs passant ja, Lucía».

Ella, molesta, li ha dit: «On em puc ficar que no us molesti?». Però tot seguit ha trobat el lloc perfecte per aïllar-se de tots i estar sola. S'ha ficat darrere de la galleda que està sota l'aigüera.

Alba Carrillo 'li tira els trastos' a l'italià

Aquesta situació ha estat comentada per Alba al plató, que s'ha pres de broma el conflicte de la seva mare amb l'italià. Ha dit: «És una pena molt gran perquè a mi Luca m'encanta i jo ara estic soltera. Si em pugeu a la casa...».

Aquest comentari ha provocat la sorpresa de tots, fins i tot de Carlos Sobera, el presentador. Però Carrillo ha afegit: «Us ho dic de veritat. M'encanta. M'hauria encantat estar a l'edició».

«La meva mare es porta malament amb totes les meves parelles s així que, mira, amb una altra més».

Carlos i tots els presents no han pogut evitar el riure davant d'aquestes paraules. I aquell ha volgut 'tirar una mica més de la llengua' a la jove. Per això, li ha dit: «El primer que he de preguntar-te és si acabes de dir públicament que estàs soltera?».

Ella ha dit que sí. I això ha fet que Sobera li preguntés: «Vol dir això que acabes de posar fi a la relació amb qui era la teva parella?». Pregunta que ha estat contestada amb un altre sí per part d'Alba.

Així mateix, la protagonista del moment ha afegit: «Estic soltera. Fill, això ja va passar el cap de setmana. Ja estem en una altra dimensió i jo estic reciclada, així que ja puc pujar a la casa».

Última frase que ha portat al presentador a dir: «En 48 hores ja estàs reciclada?». Davant aquesta pregunta la filla de Lucía s'ha sincerat: «Doncs no ho estic, però he de riure. No sabia què dir i he pensat que havia de sortir per la tangent».

«Home, però no em faria res conèixer a Luca. T'ho juro i, a més, és que el seu nom m'encanta».