Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Alba Díaz

Alba Díaz es desespera i explica el que està fent el seu avi Manuel

Alba Díaz sap que el malson de la família està a punt de finalitzar

Alba Díaz ja no pot més i ha revelat què ha fet el seu avi, el torero Manuel Benítez. Després de tants anys, tot apunta que, per fi, el seu pare està a punt de complir un dels seus somnis més grans.

Més de 50 anys porta Manuel Díaz lluitant davant la Justícia espanyola perquè se'l reconegui com a fill legítim del Quinto de Califa. Però sembla que aquest malson finalment s'ha acabat i que l'esperada trobada entre aquestes dues figures del toreig està a punt de produir-se.

Foto de Manuel, 'El Cordobés', i la seva filla Alba Díaz Martín abraçats.
Alba Díaz està molt contenta pel seu pare | Instagram: albadiazmartin

Durant la seva intervenció al programa Lazos de Sangre, el progenitor d'Alba Díaz va voler compartir amb tota l'audiència de TVE la primera conversa que va mantenir amb el seu pare. «Em diuen: 'El Genio' vol convidar-te a venir a la finca de Ramón Sánchez a torejar unes vaques amb ell i porta els nens si vols», va començar relatant el torero.

«Jo li dic que em faria una il·lusió tremenda, però digues-li que si ell vol jo agafo el meu cotxe i em prenc un cafè amb ell ara mateix. Vull cinc minuts amb ell perquè potser, després d'aquests cinc minuts, ni porto als nens ni torejo vaques».

Fa unes setmanes, va ser ell mateix qui va assegurar que ja no quedava gens per trobar-se amb el progenitor. «El destí dirà on. Jo el veig a prop i, a poc a poc, s'estan complint els meus somnis». I, encara que no va concretar quan ni on es produirà aquesta trobada, el pare d'Alba Díaz està molt il·lusionat amb la idea. «El que jo veig és molta esperança i il·lusió i estic convençut que ens veurem. Ell és una persona molt noble, més del que jo creia».

Ara, la influencer acaba de saber en quin punt es troba la relació entre aquestes dues figures del toreig. Amb el seu bon humor, 'El Cordobés' ha revelat algun dels detalls sobre aquest esdeveniment.

El pare d'Alba Díaz ha aclarit tots els dubtes

Alba Díaz per fi s'ha assabentat de tots els detalls sobre l'acostament que es produirà d'aquí ben poc entre el pare i l'avi. Després de tant de temps, el torero no ha pogut amagar l'emoció que sent.

Aquest dimecres, 16 de novembre, a la nit, es van celebrar els premis Woman of the Year de la revista Harper's Bazaar. Durant la vetllada, Manuel Díaz no va tenir cap problema a atendre els mitjans de comunicació.

Primer pla de Manuel Díaz i la seva dona Virginia Troconis, posant sormients
Manuel Díaz i Virginia Troconis van acudir a l'entrega de premis | Europa Press

El torero va confessar davant les càmeres d'Europa Press el punt en què es troba la relació amb el seu pare. «Estic molt tranquil, molt feliç i de mica en mica. Ara estic coneixent coses i donant-li temps al temps», ha confessat el torero davant els diferents mitjans de comunicació que van anar a esdeveniment.

Amb l'arribada de Nadal, un dels reporters li ha aconsellat que seria un bon moment per ajuntar tota la família, però lluny d'abandonar el seu característic humor, el pare d'Alba Díaz ha respost de la millor manera que ell coneix. «És bon moment per vestir-me del Pare Noel, oi?», ha dit Manuel Díaz, entre rialles. Pel que fa a la postura que han adoptat els fills en relació amb l'acostament del seu avi, el torero ha estat molt clar i concís.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i el seu pare
Manuel Díaz explica el punt en què es troba la relació amb el seu pare | Trendings

«Ells estan molt feliços. Si jo estic bé, ells estan bé. Ja sabeu que ells el que volen és que jo estigui feliç i, a poc a poc, les coses s'estan posant a lloc», ha assegurat el pare d'Alba Díaz, abans de marxar.

Per la seva banda, i tal com ja va confessar fa unes setmanes, ha aconseguit perdonar el seu progenitor. «He après que tot home té unes circumstàncies de vida i que no s'ha de jutjar mai, avançant-se a saber què és el que ha pogut passar.[...] Ara comprenc més el meu pare», va sentenciar el pare d'Alba Díaz, durant la roda de premsa de la XVI entrega dels premis Escaparate.