Primer pla de Carlos Sobera

Carlos Sobera confessa que la seva filla no el vol veure i explica per què

Sobera es queda de pedra en comprovar per què l'ignora

Carlos Sobera sempre ha presumit de la seva família. I és que, a més d'estar casat amb una dona meravellosa, com és Patricia Santamarina, l'afecte que té a la seva fillastra, Arianna Aragón, és conegut per tothom.

Tot i no ser pare i filla biològicament parlant, Sobera sempre té paraules d'orgull cap a ella, i viceversa. Arianna és filla de Patricia i Rody Aragón, fill del famós pallasso Fofó.

Actualment, la jove està triomfant amb l'obra Miles Gloriosus amb el presentador de Pesadilla en el Paraíso. I cada cop que té oportunitat, parla meravelles del qual suposa treballar amb el seu padrastre a sobre de l'escenari.

A Arianna la vam veure a la televisió fer una breu aparició a El precio justo, també al costat de Sobera. Però la veritat és que el que sempre li ha agradat ha estat el teatre, ja que la vena artística li ve de família. A més a més, és una intèrpret que promet molt gràcies al seu talent dins l'esmentada obra de teatre.

Carlos Sobera ha d'assumir que la seva filla no vol veure'l

El cas és que tots dos han donat una exclusiva aquesta setmana per a la revista Lecturas. I tots dos opinen el mateix pel que fa a la figura que significa Carlos per a Arianna, així com la jove per al presentador de Telecinco.

Carlos Sobera presentant 'Pesadilla en el paraíso'
Carlos Sobera no esperava que la seva fillastra donés aquestes declaracions | Telecinco

«Encara que biològicament no sigui el meu pare, és com si ho fos, porto tota la vida amb ell», confessava l'actriu a la coneguda publicació rosa. «És bonic que ens diguin que som pare i filla», continuava la noia.

El que és clar és que tots dos són ungla i carn a l'escenari. I és obvi que es mouen com a peix a l'aigua al teatre amb una obra que està triomfant per tot Espanya.

«Sembla que faci 10 anys que està en escena», revelava el presentador de Telecincosobre com de bé està sobre les taules la seva fillastra. Sobre el seu debut, Arianna recorda que ho va fer als 24 anys a Mèrida i afirma que li va costar creure-s'ho: «Em vaig tornar plorant, va ser superbonic, la veritat».

El motiu pel qual la noia no el vol veure a Telecinco

El que més ha cridat l'atenció en aquesta entrevista conjunta que han fet pare i filla és que Sobera ha confessat que la noia mai no el veu per la televisió.

«No veu cap dels programes en què surto», deixava clar Carlos Sobera com segueixen les seves aventures televisives alguns membres de la seva família com Arianna.

Montatge Arianna Aragón a casa seva
Arianna Aragón, a l'exterior de casa seva | INSTAGRAM (@ARIANNA_ARAGON)

Sobre si estan pendents de tots els 'realities' i concursos que condueix a Telecinco, ha dit el següent. «D'aquest tema no en parlem, per favor, que em poso nerviós. Ni Arianna ni la meva filla petita, no en veuen cap», deia.

En un to d'humor, Sobera deixa palès que l'ignorin així no li sembla normal. «Que ni la meva pròpia família vegi els programes que jo faig em sembla. Sort que Patrícia sí que ho veu tot, a més amb sentit crític, que és el millor. I diu el que li agrada i el que no li agrada», sosté.

El cas és que la resposta de la filla de Rody Aragón no té malbaratament. «No veig la tele, veig el futbol, que m'agrada molt, i veig plataformes, però no veig gaire la tele», deia al respecte.

Com no podia ser altrament, sap que no queda bé dir això davant del seu padrastre. «Sé que ho hauria de fer més», afirmava avergonyida davant la mirada fixa de Carlos Sobera.