David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco ja sap per què el seu pare ha deixat de visitar-lo

David Flores es queda desolat després del menyspreu del seu pare

David Flores Carrasco s'ha quedat entristit després de veure com el seu pare no està comptant amb ell els últims temps com feia abans. El germà de Rocío Flores és un noi molt sentit i, quan algun dels seus familiars més propers el deixa de banda, pateix molt. Amb tot, aquestes últimes hores ha passat una cosa que no esperava quan ha vist arribar el seu pare a la ciutat on resideix des de fa anys, Màlaga.

David Flores Carrasco sabia que el seu pare se n'havia anat uns dies a Barcelona amb la seva germana, Rocío. Ho va fer per acompanyar-la en ser una de les cerimònies del Golden Nails Congress, que va tenir lloc el cap de setmana passat.

Primer pla de David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco sap quina relació té el seu pare amb la seva xicota | Europa Press

Després de ratllar a gran altura en aquest esdeveniment, tots dos han tornat a Andalusia i han tornat amb les seves respectives parelles. Ho han fet així per fer un pla gastronòmic.

David Flores assumeix que la relació amb el seu pare ja no és la mateixa

El que més ha sorprès és amb qui han menjat tots dos, ja que tant Marta Riesco com Manuel Bedmar s'han apuntat al pla. Tot això després que Riesco llimés asprors amb la filla d'Antonio David.

Cal recordar que a l'esmentat congrés celebrat a Barcelona, Rocío Flores va donar una extensa entrevista a la reportera de Fiesta. Tota Espanya va veure que havia arribat el moment d'enterrar la destral de guerra entre totes dues. Riesco va preguntar per tots els temes d'actualitat a la filla de Rociíto i aquesta no els va esquivar, cosa a què no estàvem gaire acostumats a veure quan Flores s'asseia al plató d'El programa de Ana Rosa.

Fins i tot, Rocío va dedicar unes boniques paraules a la parella del seu pare i va trencar a plorar en un moment donat, presa de la tensió del moment. La noia va deixar consternada la reportera, que li va donar tot l'afecte que va rebutjar Flores l'últim any.

El pla a què no ha estat convidat el fill de Rociíto

El cas és que aquest dimecres, sense pensar-s'ho dues vegades, les dues parelles han decidit menjar juntes en un local de moda de Màlaga. Marta Riesco n'ha deixat constància, encara que no ha volgut revelar a les seves stories amb qui estava menjant amb Antonio David.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco i Antonio David Flores gaudeixen d'un àpat d'allò més bo amb Rocío Flores i Manuel Bedmar | GTRES

Finalment, les xarxes socials han filtrat que tots quatre havien anat a degustar riques viandes en un conegut local malagueny. I així es confirma que tant la germana de David Flores Carrasco com la xicota d'Antonio David tornen a ser ungla i carn. O almenys han reprès fer plans juntes com a l'època en què eren amigues inseparables.

David Flores Carrasco per contra, no ha estat convidat a aquest dinar ni tampoc la seva germanastra, Lola. Igualment, com no podia ser d'una altra manera, un altre membre de la família com Olga Moreno tampoc no ha estat en aquest menjar. Ni tampoc hi ha acudit, per descomptat, la seva parella actual, Agustín Etienne.

Tot i no publicar cap foto de tots junts, les dues parelles han penjat a les seves xarxes dues fotos d'allò més romàntiques. En aquestes, surten abraçant-se en dues estampes que demostren l'amor existent entre Manuel Bedmar i Rocío Flores i entre Antonio David i Marta Riesco.

David Flores Carrasco esperava ser convidat, però finalment s'ha quedat amb les ganes. El cas és que haurà d'esperar una altra ocasió per veure el seu pare, ara que tornat a Màlaga després de passar els últims dies a la ciutat comtal.