Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós

David Valldeperas explica per què han acomiadat a Belén Rodríguez

El director de 'Sálvame' s'assabenta de tot allò que va explicant la periodista

David Valldeperas ha trencat el seu silenci, i per fi ha explicat els motius que l'han portat a prescindir de la col·laboració de Belén Rodríguez. I és que, en els darrers dies, la coneguda periodista s'ha convertit en el centre d'atenció després de fer pública una informació delicada sobre un dels seus grans amics dins de la petita pantalla.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez i Kiko Hernández han trencat la seva amistat per sempre | CatalunyaDiari

I és que, segons va confessar ella mateixa, fa un temps va fer un préstec de 100.000 euros a Kiko Hernández. Però, el que veritablement va fer que esclatés la guerra entre ells, van ser tots els detalls Belén Rodríguez va anar explicant a l'esquena.

Amb el pas dels dies, i lluny de solucionar-ne les diferències, la guerra entre aquests dos treballadors de David Valldeperas no ha fet més que créixer.

Aquest dimecres, 16 de novembre, Belén es va posar en contacte amb María Patiño perquè li enviés un missatge al qual havia estat el seu amic durant més de 20 anys. «No estic veient res, però pots dir que no tornaré a mirar a la cara Kiko Hernández mai més a la meva vida», li deia.

Només sentir les paraules de la tertuliana, Kiko no va dubtar a respondre-li públicament. «T'estàs quedant molt sola. T'he estimat molt, però estàs fent el ridícul», li contestava.

Ara, i després de tot l'enrenou que s'ha format amb l'exparticipant de Gran Hermano, han sortit a la llum els veritables motius de la sortida de Belén Rodríguez de Sálvame. I és que, tot apunta que la relació de la periodista i David Valldeperas no estaria passant pel seu millor moment.

David Valldeperas s'assabenta del que ha passat entre ells

David Valldeperas ha tingut l'oportunitat de conèixer què és el que Belén Rodríguez va explicant en privat. I tot gràcies a un dels seus antics col·laboradors de Sálvame.

Aquesta setmana, Jesús Manuel Ruiz ha confessat al seu bloc d'EsDiario, El balcó del corazón, tot allò que la periodista va explicant en petit comitè sobre un «director que se la té jurada».

Primer pla de Belén Rodríguez.
La periodista explica els motius de la sortida de Sálvame | GTRES

Avui dia, Belén Rodríguez ha decidit apartar-se d'aquesta polèmica i ha posat terra pel mig amb la intenció que tot es calmi en algun moment. Però, mentre ella ha decidit passar uns dies a Màlaga, Sálvameha dedicat diverses hores d'emissió a comentar totes les novetats sobre l'enemistat que s'ha implantat a la relació de la tertuliana i Kiko Hernández.

Ara, l'esmentat mitjà de comunicació ha tingut l'oportunitat de conèixer què és el que pensa Belén Ro de la polèmica que s'ha generat al seu voltant. I és que, la col·laboradora de Sálvame considera que tot el que ha passat ha estat «orquestrat per desacreditar-la i fer-li mal».

Segons ella, altres vegades els directors d'aquest conegut programa de televisió han ocultat certs temes, però, a aquest li han donat més protagonisme amb l'única intenció de desfer-se'n.

Alhora, la companya de treball de David Valldeperas també ha volgut aclarir que la conversa on va revelar el deute que Kiko va tenir amb ella es va produir sense intenció de fer mal i creu que ha estat utilitzada per «un director que no la suporta i amb qui no té relació».

«Qui Belén Rodríguez considera el seu enemic públic número u, és directe de Sálvame», han assegurat des d'aquest mitjà de comunicació.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
La periodista creu que David Valldeperas se la té jurada | Mediaset

I això és una cosa que ja vam poder veure l'any 2018. En aquell moment, tothom pensava que la sortida de la col·laboradora havia estat per la incorporació d'Antonio David Flores a l'equip, però res més lluny de la realitat.

La periodista va prendre la decisió de marxar del programa per incompatibilitat amb aquest membre de l'equip directiu. I, encara que amb el pas del temps va tornar a Sálvame Deluxe, la veritat és que li va costar molt tornar a la versió vespertina del format, dirigida per David Valldeperas.