Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells

Manuel, fill de Concha Velasco, revela els 4 problemes de salut de la seva mare

El fill de Concha Velasco ha revelat el veritable estat de salut de la seva mare

Concha Velasco torna a ser protagonista a les revistes del cor. Concretament de la revista Semana. S'hi informa del veritable estat de salut de l'artista, que, segons sembla, acaba de passar per «un sotrac de salut».

La de Valladolid es troba residint en una residència al barri de Las Rozas, a Madrid, concretament a 'Orpea Punta Galea'. Allà es troba «permanentment cuidada i atesa», com explica Manuel, el seu fill.

Concha Velasco sempre ha estat una de les actrius més admirades del panorama interpretatiu nacional. La seva vida, a més, es pot dir que ha sigut tota una aventura plena d'amor, desamor i moltes anècdotes. Això sí, els seus dos fills sempre han estat allà per recolzar-la, com en aquests moments, encara que visqui lluny.

Però què li passa a la llegendària actriu? Doncs, el seu fill Manuel Velasco ho ha revelat a la revista que esmentàvem. Tot i que ha assegurat que després d'aquest mal moment, ja «va millor», encara hi ha algunes afeccions que preocupen al seu voltant.

Imatge de Concha Velasco amb Paco Marsó.
Concha Velasco amb el seu marit Paco Marsó | Europa Press

Tot i que el misteri ha envoltat sempre la intèrpret de Chica ye ye, ara, però, el seu primogènit dona llum sobre tantes qüestions. «En els últims mesos la seva salut s'ha anat deteriorant i necessita cures mèdiques 24 hores al dia», deia.

«No està tan greu com per anar a un hospital. Però tampoc la podem tenir a casa, així que la residència era la solució intermèdia», explica.

Tanmateix, davant la preocupació dels seus seguidors sobre el seu veritable estat de salut, Manuel no ha tingut cap altre remei que donar resposta. Així doncs, la cantant patiria 4 malalties que li impedeixen fer vida normal. Aquestes són l'«artritis, l'aparell digestiu esquerdat, el fetge també, i el deteriorament propi de l'edat».

«Les estrelles també envelleixen i cal entendre-ho»

El proper 29 de novembre, Concha Velasco bufaria les espelmes pel seu 83 aniversari. «Les estrelles també envelleixen i cal entendre-ho amb la naturalitat més gran. No caldria fer un drama», deia el director de cine.

Com esmentàvem, la família, juntament amb l'opinió de la pròpia actriu, van decidir internar-la en una residència per a gent gran. Al principi, va estar en un centre en plena ciutat de Madrid, però com que no hi havia zones per passejar, van optar per buscar un altre lloc. Així va ser com van topar amb 'Orpea', on hi ha grans zones verdes perquè pugui passejar.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
La seva família sempre li ha donat suport en tot| Europa Press

A més a més, allà es troba lluny de l'enrenou dels mitjans de comunicació i dels més curiosos. Una elecció que ha donat més tranquil·litat al seu entorn i a la mateixa Concha Velasco.

Allà, rebia visites dels seus familiars i amics, que s'hi van mostrar molt preocupats. Tot i això, els fills han decidit restringir les visites, ja que el delicat estat de salut. Eren molts els que han anat a visitar-la, inclosa la mateixa presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Així les coses, Concha Velasco haurà d'esperar per poder tornar a les cares de les seves amistats. Això sí, l'afecte, encara que sigui a distància, no n'hi falta.