Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joaquín Sánchez

Joaquín Sánchez s'abaixa els pantalons i tothom es fixa en el mateix

Joaquín Sánchez ha protagonitzat un moment que ha deixat tots atònits

Joaquín Sánchez fa setmanes que lidera les nits dels dimecres amb el seu programa Joaquín, el novato a Antena 3. La seva espontaneïtat i el seu sentit de l'humor a l'hora d'entrevistar famosos han atrapat el públic. Una naturalitat que en l'entrega d'ahir el va portar ni més ni menys que a abaixar-se els pantalons.

Aquest moment va fer que els espectadors es fixessin en un detall que ha revolucionat les xarxes.

Joaquín Sánchez i el seu inesperat nu davant Mercedes Milá

El jugador del Betis es va enfrontar ahir a la nit a un dels reptes més complicats que ha tingut fins ara al seu programa. Va haver d'entrevistar una de les periodistes més incisives del nostre país: Mercedes Milá. No obstant això, no es va acovardir, va aconseguir crear un bon ambient i la vetllada va transcórrer de manera desenfadada i entre rialles.

En un moment determinat, Joaquín es va convertir en alumne de la seva convidada, que li va explicar les claus per fer una bona entrevista. Aquesta els hi va donar a través d'imatges d'algunes de les més sorprenents que havia realitzat al llarg de la seva carrera. I així va ser com es va donar pas a una en què Jesulín es va abaixar els pantalons en directe per mostrar les seves cornades.

Després de veure el vídeo d'aquell moment, Sánchez va exposar que entenia que s'hagués quedat perplexa davant del que va fer el convidat. És més, va afegir: «Això és com si tu fessis el mateix, doncs què faig, jo?». Al que ella va respondre atrevida: «Podem experimentar-ho».

Foto de Mercedes Milá en una entrevista a 'Joaquín, el novato'
Joaquín Sánchez fa una cosa inesperada mentre entrevista Mercedes Milá | Atresmedia

Tots dos van esclatar en rialles, però Mercedes li va proposar un repte: «Si vols te'ls abaixes tu i jo et dic com sortir del pas». I ell no va dubtar a acceptar la proposta mentre deia: «Escolta, jo no tinc banyades, però tinc unes cames boniques. Quàdriceps no en tinc gaires, però bessons...».

Al final, el futbolista bètic es va abaixar els pantalons davant l'atenta mirada de la seva convidada, que no va poder evitar dir: «Olé». Fins i tot es va animar a tocar-li les cames per certificar que estaven musculades.

Després d'aquest moment, ell va dir: «M'he marcat així la meva 'faenita', perquè tinc les cames boniques i per això ho he fet». I Milà va afegir: «Té unes cames d'esportista sense pèl i compta amb uns músculs envejables, com l'acer».

Joaquín Sánchez provoca un autèntic enrenou

El davanter amb aquesta literal baixada de pantalons no només va deixar bocabadada Mercedes, sinó també els espectadors. Aquests no van dubtar a fixar-se en un detall que han comentat a les xarxes socials i és que té un físic envejable.

Foto de Joaquín Sánchez durant un partit de futbol.
Joaquín Sánchez rep una gran quantitat de missatges elogiant el seu cos | GTRES

Per això, a Twitter podem trobar una gran quantitat de missatges destacant aquesta característica com ara «Mare meva quines cames té. I quin tiparro té el paio» i «Quines cames!». Això sense oblidar que altres internautes han optat per deixar-li emoticones que indiquen aplaudiments, cors i, fins i tot, cares enamorades.

Això sí, hi ha una altra part del públic que s'ha centrat a ressaltar el bon duet que han format Joaquín i Mercedes. Ho han fet amb comentaris com «Em parteixo de riure, és que s'ajunta la gana amb les ganes de menjar», «Entremaliadures televisives», «De les millors entregues que s'han emès. Ell ja és garantia, però unit a Mercedes ja és immillorable» i «Entrevista dolça, divertida i picant».