Alba Díaz

Alba Díaz promet que el dolor és real i que la seva mare pensa que no es recuperarà

Alba Díaz està sent el suport de la seva mare en un moment molt delicat

Alba Díaz sempre ha demostrat tenir una connexió especial amb la seva mare. No sent vergonya perquè la relacionin amb ella com altres filles de famosos. Molt sovint, la «influencer» penja fotografies amb Vicky Martín Berrocal, que es converteixen en virals. Per tant, és inevitable confirmar que la família té una connexió molt especial. Motiu més que suficient perquè la noia s'hagi preocupat per la seva mare. Sembla que Alba Díaz està sent el seu mocadoret de llàgrimes, què ha passat?

Alba Díaz: el suport de Vicky

La noia va complir la majoria d'edat i, des de llavors, va decidir que el seu punt fort era estar de cara al públic. En cap moment ha rebutjat formar part del món mediàtic, cosa que no comparteix amb la majoria dels fills de famosos. Tanmateix, hi ha moltes altres coses més per les quals es confirma que Alba Díaz no és com la resta.

La noia tenia molt clars quins eren els seus gustos: la moda i el «lifestyle», a més de les xarxes socials. Unes aficions que va poder unir i convertir-les en la seva feina. Alba és ara una de les «influencers» més cotitzades d'Espanya. El número de compte augmenta a passos de gegant. A més de ser filla de Vicky Martín Berrocal, Alba Díaz és «influencer» perquè aporta frescor i innovació. La majoria de les marques de roba volen comptar amb ella i en això molt té a veure els més de 200.000 seguidors que té.

Tot i això, aquest moment d'esplendor que viu no ha perjudicat les seves relacions personals i familiars: començant pel seu pare, El Cordobés, i acabant per Vicky Martín Berrocal. Encara que estan separats, ho són tot per a Alba. La jove guarda molt bona relació amb tots dos i no deixa que passi temps sense veure's. De fet, els últims dies, la jove està sent un mocador de llàgrimes. Pel que sembla, Vicky Martín Berrocal ha viscut un moment molt delicat i necessita el suport de la seva filla.

El mal moment que travessa

Malgrat ser una de les pitjors setmanes d'Alba Díaz, la noia ho aguanta. Sempre estarà unida a la seva família i l'ajudarà en tot. És el que està fent ara després que Vicky rebés una terrible notícia.

Vicky tenia una bona relació amb Jesús Quintero, un dels presentadors més famosos d'aquest país. La notícia de la seva mort va sortir fa només uns dies i Espanya va emmudir. De seguida, milers de fans van penjar les seves entrevistes més famoses.

Imatge de Vicky Martín Berrocal i la seva filla, Alba Díaz
Vicky Martín i la seva filla Alba Díaz en un esdeveniment el 2018. | GTRES

Es va celebrar la seva capella ardent on van acudir famosos de gran índole, entre ells, hi havia Vicky Martín Berrocal. L'empresària, seriosa, anava a donar el condol a la dona del presentador i a les seves filles. La mare d'Alba Díaz se sentia orgullosa de mantenir una estreta relació amb Jesús i amb tota la seva família. Altres personatges, com ara Fran Rivera, també anaven a la capella ardent.

«Se n'ha anat el meu mestre, el meu germà. Mentre jo visqui, sempre tindrà un lloc al meu cor», deia el torero a càmera. Ara que tot ha passat, la mare d'Alba s'ha envoltat de familiars i amics per superar aquest revés.

Estem segurs que ho superarà. Molts ànims, Vicky!