Alba Flores en un photocall

Alba Flores i la seva parella: el secret més ben guardat

Alba Flores exigeix respecte per la seva vida privada i reconeix el gran error que ha comès

Alba Flores, que realment es diu Alba González Villa, s'ha convertit en una de les cares més perseguides pels periodistes. Es troba en el millor moment de la seva carrera professional, ja que per fi ha demostrat que té tant de talent com la seva família.

La jove, que és filla d'Ana Villa i d'Antonio Flores, ja mort, va patir molt durant la infància perquè es va haver d'adaptar a circumstàncies extremes. Els mitjans de comunicació es van fer ressò d'ella des que era petita i no va poder comptar amb el suport del seu pare.

La mort d'Antonio Flores va suposar un cop molt dur per al clan, que també va haver de lluitar amb la pressió dels fans de l'artista. Rosario i Lolita es van fer càrrec de la seva neboda i van intentar que assimilés la pèrdua de la manera més sana possible.

Alba ha heretat l'art del seu cognom patern i de ben jove ja va demostrar el talent que té al món de l'espectacle. No només és una gran actriu, també destaca com a cantant, i ha de lluitar contra rumors que enterboleixen la seva fama.

La neta de Lola Flores mai ha amagat la seva vida privada, però reconeix que no vol obrir certes portes, i això crea molt de misteri. Al seu moment va parlar obertament de la seva condició sexual, discurs molt aplaudit per tots els membres de la seva família.

Alba Flores reconeix el problema que té: «No tinc temps»

Alba va fer saltar totes les alarmes després de filtrar una notícia bastant compromesa: la suposada relació que té amb una actriu bastant coneguda. Molts periodistes van assegurar que estava amb Ondina Maldonado, protagonista del musical 'Hoy no me puedo levantar'.

La neboda de Lolita mai es va pronunciar sobre aquest tema, ja que sabia que el millor era no alimentar la polèmica. Sempre ha mantingut un gran misteri en tot el que té a veure amb la seva vida sentimental, però assegura que no té res a amagar.

En una ocasió va comentar que les seves tietes i els seus cosins estan molt orgullosos d'ella i que això és el que realment li importa. «Soc una ànima lliure i sé que la meva manera de viure i de pensar ha sigut un repte per a la meva família».

Cap mitjà va aconseguir cap fotografia d'Ondina Maldonado amb Alba, motiu pel qual van deixar de parlar d'aquesta relació. Però més endavant van tornar a relacionar l'actriu amb una altra dona, una model espanyola que també va resultar ser un enigma.

En aquesta ocasió, va ser ella mateixa la que va sortir a escena per a desmentir el rumor, tot i que hi havia proves que ho confirmaven. «Qui no té ganes de tenir una relació? Però no tinc temps», va declarar perquè la premsa deixés de parlar de la seva suposada relació.

Alba Flores guarda silenci per a protegir la seva carrera

La família Flores és un dels clans més icònics de la crònica social, ja que fa anys que apareixen en revistes i programes de televisió. No obstant això, el més important és que tots han heretat l'art de Lola, una cantant que sempre serà recordada com una estrella.

Alba ha de mantenir les bones formes i no pot ser antipàtica amb la premsa, però està clar que no se sent còmoda en determinades circumstàncies. Un dels últims esdeveniments en els quals ha aparegut ha estat el casament d'Elena Furiase, i es va negar a parlar amb la premsa.

L'actriu evita exposar-se perquè sap que en qualsevol moment haurà de respondre a alguna pregunta relacionada amb la seva vida sentimental. És possible que la seva parella no vulgui saber res del món de l'espectacle, així que únicament intenta protegir la relació.

Elena Furiase, que té molta més experiència, no ha dubtat a aconsellar la seva cosina, ja que sempre han estat molt unides. De fet, la jove és padrina del seu fill, Noah, i al casament va fer un discurs molt bonic sobre l'amor.