Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Santana

Alba Santana admet que ha passat el que tanta por li feia

A la llum el dia a dia de la vídua del pare d'Alba Santana

Fa aproximadament un any, Alba Santana va travessar un dels pitjors moments de la seva vida. I és que el juny del 2021, la jove va haver de bregar amb la tràgica mort de la seva mare, la col·laboradora de SálvameMila Ximénez, a causa d'un càncer de pulmó.

A partir d'aquí, la vida de la filla de la tertuliana va canviar radicalment, ja que estava molt unida a la seva progenitora. Tot i això, el seu malson no va acabar aquí perquè només mesos després, al desembre, Alba Santana va tornar a rebre un cop dur.

El seu pare, Manolo Santana, moria deixant completament la jove òrfena d'ambdós progenitors. De la mateixa manera que la filla de la col·laboradora perdia un dels pilars fonamentals de la seva vida, també passava a l'ara vídua del tenista, Claudia Rodríguez.

I és que des que va morir el pare d'Alba Santana gairebé no se n'ha sabut res sobre la colombiana. Per això, la veritable pregunta que és inevitable no plantejar-nos és: què ha estat de la vida de què va ser madrastra d'Alba Santana? Desvelem tots els detalls del dia a dia de Claudia Rodríguez!

Imatge d'Alba Santana.
Alba Santana ha estat travessant una dura època per la mort dels pares | GTRES

La discreta vida de Claudia Rodríguez després de la mort del tenista

Va ser l'any 2003 quan el pare d'Alba Santana i Claudia Rodríguez sorprenien tota la premsa del cor en revelar que mantenien una relació sentimental. Per descomptat, un festeig que, des d'un principi, va estar carregat de polèmica i, constantment, a l'ull de l'huracà.

Això sí, malgrat la negativitat i l'oposició de terceres persones, el cert és que la parella va acabar fent orelles sordes, ja que van decidir consolidar el seu amor el 2013, any en què van passar per l'altar.

Però, com bé es coneix, aquesta història que va durar gairebé dues dècades va tenir el tràgic final. Un 11 de desembre del 2021, Manuel Santana moria a l'edat de 83 anys, deixant molt afectats no només els seus fills, entre ells Alba Santana, sinó també Rodríguez. Ara, malgrat que ja han passat 11 mesos des que la colombiana va patir aquesta dura pèrdua, ha sortit a la llum com es troba avui dia.

Claudia Rodriguez i Manolo Santana
Manolo Santana ha passat els últims anys amb Claudia Rodriguez | Europa Press

Dimecres passat, 2 de novembre, fonts properes a la vídua del tenista van informar per a  El Espanyol  que encara segueix molt «tocada». «Claudia Rodríguez ho porta com pot, hi ha dies més fàcils que altres. Manolo segueix molt present, de vegades, el record se'l fa dur», explicaven per a aquest mitjà.

D'altra banda, des que el pare d'Alba Santana va perdre la vida, la que va ser madrastra de la noia ha optat per un nivell de vida molt més discret del que portava amb el madrileny. És per això que amb prou feines s'ha vist públicament la colombiana i sàpiguen molt pocs detalls del seu actual estil de vida.

«Amb ella han estat molt injustos. Se li va anar l'home de la seva vida i hi ha amistats que han decidit mirar cap a una altra banda», deien. Això sí, si alguna cosa li ha servit a Rodríguez durant tot aquest temps per desconnectar una mica dels seus records amb el tenista ha estat la seva rutina.

Segons comenten les seves amistats, la que va ser madrastra d'Alba Santana està molt implicada al club de tenis que li va heretar el difunt marit, Manolo Santana Racquets Club.

El llegat del pare d'Alba Santana

De fet, la colombiana compta amb la gran ajuda del seu fill, Christian Tuaty, per poder portar amb èxit aquest negoci.

«Es pot dir que el negoci el porten, mà a mà, mare i fill. Ell no ha deixat anar la mà de la seva mare mai, ni en els pitjors moments. També ho va passar malament amb la mort de Manolo, va ser com un segon pare», deien fonts properes a Rodríguez.

Això sí, malgrat que asseguren que s'està fent completament càrrec del local, per contra, diversos clients informen de la «deixadesa de les instal·lacions» i «l'abandonament del lloc».