Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco confirma que el nadó ja està en camí

Marta Riesco no esperava aquesta notícia

Com bé sabem, Fiesta!, presentat per Emma García, és la nova aposta de Telecincoper als caps de setmana. Però, a més a més, aquest programa compta amb diversos col·laboradors i reporters, com ara Marta Riesco, Alexia Rivas o Alba Carrillo, entre d'altres, que ens deixen grans bombes.

Aquesta setmana ens vam trobar després de les paraules del seu exmarit, una exclusiva d'Ana María Aldón on es trobava plena de dubtes. La mateixa dissenyadora va visitar fa un temps una clínica de reproducció assistida, amb la finalitat de preguntar els passos que cal seguir per ser mare de nou. Tot i que, això sí, sense comptar amb «el semen de força d'Ortega», sinó amb el d'un anònim.

Així doncs, el programa va acompanyar-la a una clínica de fertilitat, ja que va esmentar tenir ganes de tenir un altre nadó, encara que de manera solitària. Tanmateix, el coprotagonista d'aquesta part, Ortega Cano, no tenia ni la més mínima idea d'aquesta decisió. Ana María va deixar anar l'exclusiva dins d'aquest mateix plató on s'asseu a parlar els caps de setmana.

Val a dir que l'extorero es va mostrar receptiu davant la idea de tenir una filla amb ella, encara que la protagonista va esmentar que en aquesta iniciativa no hi tenia cabuda. D'altra banda, Ana María es va mostrar penedida de no haver pres aquesta decisió abans, sense preguntar l'opinió de qui va ser el seu exmarit.

Ana María Aldón i José Ortega Cano
Marta Riesco descobreix que Ana María Aldón vol tornar a ser mare, encara que, aquesta vegada, sense «el semen de força d'Ortega»| Catalunya Diari

Marta Riesco descobreix la segona possible maternitat d'una companya

D'altra banda, Alba Carrillo va ser una altra de les protagonistes donant pas a una altra bomba. En concret, la col·laboradora va compartir el desig d'Ana María, afirmant que vol tornar a ser mare. «Jo ja he congelat els òvuls, ja només em falta el darrer pas».

Després d'aquest comentari, la mateixa dissenyadora li va demanar exclamant: «Va! Doncs deixa'm un». Seguit d'aquesta confessió, Carrillo va esmentar que ja havia congelat els òvuls i que només li faltava l'últim pas, esperant fer-ho el pròxim any.

Va esmentar que actualment té 36 anys i estava preparada per tenir un altre nadó molt aviat, encara que ja tenia un fill. Sí, el petit va néixer l'any 2011 i va ser fruit de l'amor entre la protagonista i Fonsi Nieto, expilot de motociclisme espanyol i nebot d'Ángel Nieto.

Primer pla d'Alba Carrillo
Marta Riesco desprevinguda davant de la notícia d'Alba | GTRES

Tal va ser la sorpresa que Iván González, col·laborador i extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa, va mostrar un gran interès a ser pare. Aquest fet va donar pas a diverses bromes amb la seva companya.

Tal va ser la situació que ella li va demanar tenir-ho junts de forma natural, al que és tradicional, fent també referència al fet que «el seu semen és de força», com a referència al d'Ortega Cano. Finalment, després d'aquestes paraules, va deixar caure: «Això sí, jo no congelaré la meva esperma, jo el vull utilitzar bé», entre rialles amb els seus companys.

S'allunya de tornar amb Santi Burgoa

No havien passat ni dues setmanes des de la notícia de la relació entre Santi Burgoa i Vanesa Romero, i ja es consideren la parella de l'any. Però sens dubte, la reacció més esperada va ser la d'Alba Carrillo, exparella de Santi recentment, ja que es va mostrar molt enfadada i decebuda.

Va esmentar a Ya es mediodía: «Érem amics i no m'ha explicat res, sabent on treballo... Des d'ahir no m'agafa el telèfon i no es fan així les coses». També va esmentar que davant les fotos sobre la seva relació amb Canales Rivera, Burgoa li menjava l'orella. D'aquesta manera, afegeix que li va arribar a dir «em llenço per la finestra, em llenço per la finestra», i ella li deia que ho havien deixat fa un mes i mig.

Santi Burgoa i Alba Carrillo.
Alba Carrillo i Santi Burgoa, qüestió de gelosia? | Xarxes socials

Tindrà alguna cosa a veure aquestes ganes de ser mare, en veure el seu ex-xicot amb l'actriu de La Que Se Avecina, Vanesa Romero?