Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Santana.

Alba Santana descobreix què va passar el dia que va morir la seva mare, Mila Ximénez

Alba, en xoc després de descobrir la veritat

Alba Santana és més a prop de celebrar el seu segon Nadal sense la seva mare. La filla de Mila Ximénez continua fent la seva vida a Amsterdam, on compta amb el suport del seu marit i dels seus fills.

Amb el temps, la mort de la periodista comença a ser menys dolorosa, però resulta inevitable emocionar-se quan els seus companys la recorden.

La filla de Manolo Santana va decidir que, després de la mort dels seus pares, no hi havia res que la lligués a Espanya. Tot i això, sap que Mila continua sent molt estimada per tots els seus companys i sap el patiment que els va provocar la seva mort.

Especialment a Jorge Javier, que ara ha revelat la decisió que va prendre quan la col·laboradora va marxar per sempre.

Alba Santana s'assabenta de la veritat després de la mort de la seva mare

L'últim cop que vam veure Alba Santana en algun mitjà de comunicació va ser després de la mort del seu pare, el tennista Manolo Santana.

Només uns mesos abans, l'única filla de Mila també es va haver d'acomiadar de la seva mare després que no pogués superar el càncer que li van diagnosticar.

Alba va intervenir a Sálvame uns dies després per agrair l'afecte de tots els col·laboradors i un emocionat Jorge Javier no va poder reprimir les llàgrimes. Un any i mig després de la seva mort, l'absència de la periodista encara és molt present.

Alba Santana
Alba Santana descobreix la veritat un any i mig després. | GTRES
 

Després de la seva mort, la vida d'alguns com Kiko Hernández o el mateix Jorge Javier va fer un canvi radical. El mateix presentador així ho ha confessat en una entrevista per a Lecturas on explica el que va passar quan la seva amiga va morir.

«La pèrdua de Mila em va deixar mort en vida», diu el titular amb què el català s'ha sincerat. Va suposar un impacte tan gran per ell que va decidir escriure un llibre per relatar el canvi que va experimentar després de la mort de la seva amiga.

«Mila, si no te n'haguessis anat potser no ho hauria escrit», va publicar a les seves xarxes socials donant-li les gràcies a la mare d'Alba per haver-lo ajudat. Jorge té clar que si no hagués passat el que va passar mai hauria necessitat escriure aquesta obra.

I és que per a ell la nova novel·la li va servir per sortir del pou on estava immers per la tristesa de veure's sense la seva companya. «El vaig començar a escriure gairebé el mateix dia que ella va morir», confessa.

Alba Santana sap el buit que va deixar després de marxar

Alba Santana encara continua tenint contacte amb aquells col·laboradors de Sálvame que més a prop van estar de la seva mare. Sobretot amb Jorge i l'agraïment per tot el que ell va fer per Mila li ho va transmetre en directe.

La generositat de la filla de Santana va ser un clar exemple de la bona educació que li van inculcar. El presentador va manifestar el seu desig de no perdre el contacte, conscient que era l'única cosa que li quedava d'una de les seves millors amigues.

Foto d'Alba Santana i Mila Ximénez.
Alba Santana és conscient de com de dura és l'absència de la seva mare. | Europa Press
 

Ara, el català ha volgut retre homenatge a Ximénez revelant com va ser de dur per a ell perdre-la. Encara que davant de les càmeres es mantenia ferm, per dins s'estava desenvolupant un abisme que amenaçava d'engolir-lo.

Així és com afirma que es va sentir durant molt de temps fins que va decidir treure-ho tot a la seva novel·la. «Estava en xoc i per això ho vaig poder fer, va ser una de les maneres que vaig trobar per enfrontar-me al dolor de la pèrdua», confessa.

De moment, Alba no s'ha pronunciat sobre el fet que Jorge hagi escrit un llibre marcat per la mort de la seva mare. La jove viu a Amsterdam, on intenta mantenir-se lluny de la premsa per poder tenir una vida tranquil·la i superar l'absència dels seus pares.