Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gerard Piqué.

Els fills de Piqué es planten i li diuen a Shakira que no

Shakira vol protegir els nens de la polèmica

La idíl·lica vida que semblaven viure Gerard Piqué i Shakira es va trencar de la nit al dia i va deixar tothom sense paraules. Saltava la bomba de la seva separació i, des de llavors, tots dos viuen un autèntic infern.

Shakira ha intentat refugiar-se a la seva família i a la feina. Llançant nous èxits i centrada en la cura del seu pare, la cantant colombiana espera amb ànsia tancar aquesta etapa de la seva vida i obrir-ne una de nova a Miami amb els seus fills.

Per la seva banda, Piqué ha anunciat la seva retirada del futbol i continua vivint l'amor al costat de la seva nova xicota, Clara, amb qui cada cop el veiem més a gust.

Shakira veient jugar Gerard Piqué
Shakira i Piqué es van separar fa uns mesos. | GTRES
 

Tot i això, Gerard i Shakira sempre estaran units pels seus fills, Milan i Sasha. Ells són el més important per a tots dos i per això han volgut tancar l'acord de separació tan aviat com ha estat possible, tot i que als seus fills no els ha fet gens de gràcia.

Després de més de dotze hores de reunió, Piqué i la cantant han arribat a un acord. Els petits aniran a viure a Miami amb Shakira, però Sasha i Milan li han dit a la seva mare que prefereixen quedar-se a viure a Barcelona, on tenen el seu cercle d'amics.

Shakira i Gerard Piqué per fi arriben a un acord

Tot i això, sembla que la decisió està presa i que els nens de 7 i 9 anys es traslladaran a Miami en un parell de mesos. De fet, la cantant ja ha escollit el centre escolar on durà els nens quan aterrin als Estats Units.

Aquest fet deixa en una delicada situació Piqué, que viu el seu nou amor de la mà de Clara a Barcelona. Però sembla que l'acord a què ha arribat amb Shakira deixa clar els termes.

Sembla que Piqué es desplaçarà a Miami deu dies al mes per estar amb els seus fills i no perdre el contacte. No obstant això, perquè pugui fer-ho haurà de complir una condició: no pot dur la seva xicota.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira van posar fi a la seva relació després de molts anys junts. | Europa Press
 

Pel que sembla, l'acord a què han arribat és molt clar sobre aquest tema i Shakira no està disposada que la dona que ha trencat el seu matrimoni passegi amb els seus fills per Miami deu dies al mes.

La situació entre Piqué i Shakira és cordial pel bé dels seus fills, però la distància pot comportar algun conflicte. De moment, els seus fills ja els han dit als pares que no volen anar a Miami.