Primer pla de Luis Enrique.

Elena Culell, esposa de Luis Enrique, assenyala a l'altra dona de la seva vida

Elena va estar sempre en un segon pla

Elena Cullell sempre s'ha mantingut en un segon pla, a l'ombra de Luis Enrique. Tot i això, l'aparició d'una nova dona a la vida del seu marit no ha passat desapercebuda per a ningú. És una misteriosa noia rossa.

Van ser molts els curiosos que volien conèixer la seva identitat. Se la va poder veure per primera vegada el mes de setembre passat, situant-se a la banqueta al costat del seleccionador. Va ser durant la trobada que es va celebrar a La Romareda, davant del combinat de Suïssa.

Elena Cullell no va perdre cap detall d'aquelles imatges, ja que no és gaire habitual que una dona s'assegui amb el tècnic asturià.

En aquest cas, era un component més de la delegació espanyola. És Nuria Martínez Navas i exerceix les funcions de 'team manager' del combinat nacional, com explica al seu perfil d'Instagram.

«Qui és la rossa que està asseguda al costat de Luis Enrique?», es preguntaven uns quants espectadors. Hi va haver moltes especulacions, sobretot si tenim en compte l'ampli equip tècnic que acompanya el marit d'Elena Cullell. Hi ha multitud de miradors, ajudants, metges, recuperadors i fins i tot un psicòleg.

Luis Enrique i Elena Cullell
Elena Cullell acompanya el seu marit | EUROPA PRESS

El treball de Nuria amb l'equip espanyol consisteix bàsicament a coordinar i tutoritzar l'equip. Ha de fer el possible perquè les tasques planificades s'acabin complint i tot estigui sota control, tant durant la concentració com durant les trobades.

De moment només se l'ha vist en un matx, però el més probable és que es converteixi en una assídua. Per tant, la seva presència deixarà de causar sorpresa cada cop que l'enfoquin les càmeres. A més, ja compta amb experiència al món de l'esport.

 

Havia exercit funcions similars a l'Atlètic de Madrid i a la selecció nacional de bàsquet.

Elena Cullell, per tant, no té motius per preocupar-se. És una companya més de Luis Enrique dins de la Federació de Futbol. La seva missió consisteix a facilitar la tasca al míster i als jugadors.

Ara tots tenen posada la mirada al Mundial de Qatar, que començarà d'aquí a uns dies. Espanya, com és habitual, arriba molt il·lusionada a la cita, tot i que no es troba entre les favorites.

Està previst que la parella d'Elena Cullell doni la llista dels convocats divendres que ve. Serà allà quan es coneguin els 25 futbolistes que representin el quadre espanyol al Campionat del Món.

La majoria dels jugadors solen anar acompanyats per les seves parelles i pels seus familiars. En el cas del seleccionador, és possible que compti amb el suport d'Elena Cullell i dels seus fills. I és que han estat durant aquests anys el seu gran suport, sobretot en els moments més complicats.

Elena Cullell, una companya fidel

Elena Cullell sol passar desapercebuda i no sol aparèixer als mitjans. Les últimes fotos que hi ha d'ella són de l'estiu passat, quan va gaudir d'uns dies de vacances amb el seu marit a Eivissa.

Se'ls va poder veure passejant per la platja i dedicant-se gestos d'afecte. Per tant, l'amor continua sent molt present després de més de 20 anys de matrimoni. Pel camí, però, han hagut de fer front també a situacions molt doloroses en l'aspecte personal.

Nuria Martínez i Luis Enrique
Nuria Martínez, la dona que va aparèixer asseguda amb el marit d'Elena Cullell | INSTAGRAM @NURIAMTNENAVAS

Ella s'ha convertit en la seva fidel companya des que va arribar al Barcelona com a jugador i al juliol van poder gaudir de les platges eivissenques sense els seus fills Pacho i Sira.

Elena Cullell segur que comptarà amb ells per a la cita mundialista. Si Espanya arriba lluny en aquest campionat, possiblement es deixaran veure a les grades dels estadis.