Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mila Ximénez.

Mila Ximénez va estalviar mig milió d'euros i li va donar a una dona

El veritable llegat que Mila Ximénez va deixar a la seva hereva

Avui dia, encara continua impactant la tràgica mort de Mila Ximénez. I és que va ser el juny del 2020, l'exdona de Manolo Santana va confessar al programa on col·laboradora, Sálvame, que li havien detectat càncer de pulmó.

Tot seguit, van saltar totes les alarmes perquè tot semblava indicar que l'estat de salut de la mare d'Alba Santana era summament delicat. Així mateix, després d'un any de llarg tractament, finalment, l'amiga de Jorge Javier Vázquez va morir deixant un gran buit no només els seus éssers estimats, sinó també tots els teleespectadors.

D'altra banda, des que va morir, la veritat és que ningú no va poder evitar preguntar-se com quedaria tot l'assumpte de l'herència i quina seria la quantitat econòmica definitiva que rebria la seva única hereva, la seva filla Alba Santana.

Mila Ximénez col·laborant a Sálvame
Mila Ximénez va morir l'any passat a causa d'un càncer de pulmó | Mediaset

El sorprenent llegat de Mila Ximénez

Sens dubte, Mila Ximénez va aconseguir un buit al món del cor. Els seus primers els passos els va fer a Telecinco, cadena en què va col·laborar en nombrosos espais televisius, entre ells, Crónicas Marcianas , TNT i La Noria .

Conforme transcorria el temps, l'exdona del tenista es va anar convertint en una de les cares més conegudes de la crònica social. Però, per descomptat, la veritable fama li va arribar quan va començar el seu camí a Sálvame , format en què va assolir un gran èxit.

D'aquesta manera, molt aviat, Mila Ximénez va aconseguir guanyar tot l'afecte dels seus companys i dels fidels teleespectadors del programa presentat per Jorge Javier Vázquez. A més, també va aconseguir convertir-se en una de les col·laboradores imprescindibles de la petita pantalla i, sobretot, de la cadena de Fuencarral.

Per aquests motius, quan la mare d'Alba Santana va morir a l'edat de 69 anys, va inundar força la tristesa. Segons van apuntar alguns mitjans, l'amiga de Belén Esteban estava sedada a casa seva després d'haver passat uns dies ingressada a la clínica de La Luz, situada a Madrid.

Va ser llavors quan els seus familiars, entre ells, la seva filla i néts, es van desplaçar fins a casa seva per donar l'últim adéu a Mila Ximénez. Després de perdre la vida la tertuliana, diversos mitjans tenien el focus d'atenció posat a la filla de Manolo Santana, ja que desitjaven esbrinar el llegat que heretaria de la seva progenitora.

Al principi, es va rumorejar que la noia havia rebut un total de 3 milions d'euros per part de la dona que li va donar la vida. Una notícia que més tard va ser desmentida per la pròpia Alba Santana.

«La notícia és mentida. Ni el meu pare em deshereta ni la meva mare em deixa aquesta quantitat de diners. No és només la notícia en si, sinó que em fa la impressió que la setmana que ve pot ser una cosa, la següent altra.. .I que no deixa de trucar-me gent al meu telèfon, i no sé qui els ha donat el meu número», deia.

Finalment, gràcies a la revista Semana, es va conèixer que Mila Ximénez havia deixat un llegat a la seva filla valorat en 557.525 euros. Una quantitat econòmica de què la primogènita de la sevillana va haver d'abonar 1.200 euros a Hisenda.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Mila Ximénez ho va heretar tot a la seva única filla | GTRES

Jorge Javier Vázquez recorda Mila Ximénez

D'altra banda, tot i que ja ha passat més d'un any de la mort de Mila Ximénez, la veritat és que amics propers encara la segueixen tenint molt present. És en el cas de Jorge Javier Vázquez, que va ser íntim de la tertuliana.

Ara, el presentador ha concedit una exclusiva a la revista Lecturas on s'ha sincerat com mai sobre com ha passat aquest primer any sense l'exdona del tenista.

«La pèrdua de Mila em va deixar mort en vida», revelava. «He estat molt de temps sense sentir absolutament res. Jo crec que he tingut un bloqueig d'emocions absolut i ara és quan estic fent el veritable duel, el de plorar», deia.