Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Montero seriosa

Amaia Montero torna a encendre totes les alarmes per la seva decisió

La cantant no s'hi ha tornat a pronunciar des de la seva publicació

Amaia Montero publicava fa un mes una imatge que va deixar tothom sense paraules. L'artista sortia en una foto mostrant una cara que pocs havien vist mai. Des de llavors, els rumors i els dubtes sobre el seu estat de salut han volat com la pólvora.

«Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perduda, de què em serveix la vida?»: aquest era el missatge que acompanyava la foto de la seva cara. En aquesta imatge apareix Amaia en blanc i negre, sense pentinar, sense maquillatge i amb un aspecte seriós.

Ha estat una frase que ha preocupat molt els seguidors i els companys d'indústria. Sobretot, quan cap del seu cercle, ni ella mateixa, s'ha tornat a pronunciar sobre aquesta imatge. Tanmateix, és cert que, dies després d'aquesta publicació, la intèrpret de La Playa ha tornat a aparèixer a les xarxes: aquest cop en forma de cançó.

La boca del lobo és una cançó que llançava el 2018 i la seva lletra fa pensar en el mal moment que estaria passant Amaia Montero. Des de llavors, una allau de fans i seguidors no han parat de preguntar i preocupar-se per la seva ídola. Les seves xarxes socials s'han omplert de missatges de suport i afecte, fins i tot des de la televisió, presentadors i comunicadors n'han enviat ànims.

Tal com hem dit, ni el seu cercle proper ni ella mateixa s'han molestat a fer algun comunicat sobre l'estat de l'artista. Sembla que Amaia no estaria passant pel seu millor moment anímic, ni tampoc físic.

«No ho ha passat gens bé en alguns moments»

Això sí, davant de tant enrenou mediàtic, la seva germana, Idoia Montero, amb qui té una relació molt estreta, va sortir a la televisió per aclarir la situació. Concretament, a Espejo Público, el programa que s'emet a Antena 3, va declarar que l'exlíder de La Oreja de Van Gogh no està travessant una bona etapa. Amaia va començar la seva carrera en solitari després que deixés el famós grup que la va catapultar a la fama.

Tanmateix, Idoia va afegir que no era ella qui havia de donar explicacions ni cap detall sobre la seva estimada germana. «Només ella ha de dir alguna cosa, si és que cal o vol dir alguna cosa. No deixa de ser la seva vida privada», deia. També apuntava que és: «molt sensible i no ho ha passat gens bé en alguns moments. No només per les crítiques de les xarxes i el físic i la resta, sinó per la mort del seu pare».

Foto d'Amaia Montero
Amaia sempre ha rebut crítiques a les xarxes socials i a la televisió. | Europa Press

Idoia va deixar clar que ella no era la seva representant i donava a entendre que serà Amaia qui explicarà els fets. A més, va negar que estigués desapareguda, tal com molts mitjans de comunicació han explicat. Així que va aprofitar per dir que es trobava amb la família, ben acompanyada i cuidada.

També va aclarir que aquesta imatge tan difosa no té a veure amb cap campanya de màrqueting per promocionar el seu nou treball, amb el qual Amaia celebraria 25 anys de carrera artística. Una carrera que ha arribat molt lluny al nostre país, ja que s'ha configurat com una de les grans cantautores espanyoles.

Tot apunta que la cantant només necessitaria repòs per poder tornar-hi. Ja ho va dir en una publicació anterior: «Tornaré, ho donaré tot com sempre».