Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas destapa què passa amb el nou germanet de les seves filles

La paraula embaràs ja sona entre Enrique Ponce i Ana Soria

Paloma Cuevas no està passant per un bon moment. La que va ser dona d'Enrique Ponce fa uns quants anys que viu un autèntic malson quant a informacions. Si bé ella sempre ha volgut mantenir-se en un segon pla, en aquests últims mesos no ha aconseguit amagar-se'n ni un de sol.

Tot va començar amb el comunicat en què anunciava la seva separació amb el torero. El que havia estat una relació amb dues filles i més de 20 anys de matrimoni, se n'havia anat en orris en un segon. A més a més, el seu exmarit ja havia començat una relació amb una noia molt més jove que ella.

Tot li anava malament a la vida de Paloma Cuevas si mirem enrere. Tot i que en l'àmbit professional tot va bé a l'empresària, en el cas de Paloma el temps no ha fet que tot ho curi. Ara es parla d'un nou germà que podrien tenir les filles i això no li fa cap gràcia.

Paloma Cuevas no hi està d'acord

Només anunciar-se la seva separació amb Enrique Ponce, Paloma Cuevas va protegir les seves filles tot el que va poder. Havien estat aquestes les que havien explicat a la seva mare que el pare havia començat una nova relació. La més gran de les dues havia vist una fotografia en xarxes socials que no li havia fet cap gràcia.

Des de llavors, després de l'avís de Paloma, Enrique i Ana Soria van decidir esborrar-se les xarxes socials i desaparèixer. Això fins fa uns dies quan la parella ha tornat a protagonitzar els titulars per uns vídeos molt romàntics.

Primer pla de Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas fa uns quants anys que continua travessant una mala ratxa. | GTRES

S'hi veu la parella gaudint d'uns dies de vacances al mar. Ana Soria i Enrique Ponce posen en banyador damunt un vaixell. El torero gaudeix rentant-li els cabells a la seva parella mentre que aquesta li dedica unes mirades boniques.

Un momentàs que ja ha quedat gravat per sempre a la retina de Paloma Cuevas. La mateixa que se n'ha assabentat per la premsa que les seves filles podrien tenir un nou germà.

Enric i Anna, embarassats?

En els darrers mesos, abans que l'anterior vídeo esmentat es publiqués, la relació d'Enrique Ponce i Ana Soria penjava d'un fil. Així ho van fer veure els mitjans de comunicacions els que van anunciar que existia una crisi a la parella.

Però res més lluny de la realitat, Enrique Ponce i Ana viuen una lluna de mel tot i que ja fa més de dos anys que està de relació. Ells són feliços fent plans junts. És per això que ja sonen campanes d'embaràs, cosa que no faria cap gràcia a l'exdona del torero.

L'embaràs de què tots parlen

Després de la tempesta arriba la calma. Davant els rumors de crisi a què Enrique i Ana es van enfrontar fa un temps, la parella assumeix ara una altra allau informativa. S'hi assegura que la parella tindria plans d'ampliar la família, cosa que no ha trigat a desmentir la mateixa Ana Soria.

Imatge de Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb les seves filles
Paloma Cuevas y Enrique Ponce disfrutando de un día junto a una de sus hijas. | GTRES

«No volem entrar en res perquè volem viure la nostra vida al marge de la premsa. Però et dic que res d'embaràs, com sempre inventant. En nou mesos comprovaràs que no t'estic mentint», ha confessat Ana Soria.

Unes declaracions que deixen més tranquil·la Paloma Cuevas qui no estava d'acord que aquesta informació fos real. A l'empresària encara li costa desfer-se'n, sobretot perquè amb el seu exmarit encara té comptes pendents.