Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin assumeix la dura condició que ha imposat per signar el divorci

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin segueixen els tràmits per separar-se

Novetats importants sobre el procés de divorci que estan duent a terme la infanta Cristina i el seu encara marit Iñaki Urdangarin.

Fa gairebé un any, l'exjugador d'handbol va ser enxampat amb les mans a la massa per una coneguda revista. A plena portada, es van publicar unes fotografies d'Urdangarin amb una altra dona, estant encara casat amb la germana del rei Felip VI.

Aquesta dona va resultar ser Ainhoa Armentia i ràpidament es va convertir en la nova xicota d'Urdangarin. Evidentment, la infanta Cristina de Borbó va trencar amb tot i, després de consultar-ho amb el seu voltant, va decidir no tolerar més esclats del seu marit i van iniciar el procés de divorci.

Família Urdangarin
Irene Urdangarin intenta afrontar la separació dels seus pares | GTRES

Així mateix, la infanta decidia escapar a Abu Dhabi i demanar consell al seu pare per afrontar aquest dolorós tràngol. Mentre que, per part seva, Joan Carles no podia evitar mostrar la seva tremenda molèstia davant el que ha passat amb el seu gendre.

De fet, deixava molt clar que no volia que Urdangarin tingués accés a res del que pogués correspondre a la seva filla. «A aquest ni mitja», se sincerava amb els seus amics més propers.

Tot i això, al llarg d'aquests mesos, Iñaki Urdangarin s'ha mostrat molt feliç a Formentera amb la seva nova noia, però també totalment desolat plorant dins d'un cotxe.

Iñaki i Cristina segueixen discutint els detalls del divorci

L'exjugador d'handbol viu una muntanya russa de sensacions aquests últims mesos. I segur que no hi ajudarà la notícia que s'ha conegut avui mateix.

Segons publica Informalia, el procés de negociació del divorci està arribant a la recta final. De fet, fonts de l'entorn de la infanta creuen que la signatura de l'acord «està més a prop del que es creu». I és que tots dos són conscients que el millor és trencar formalment el seu matrimoni.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin, enxampat al carrer fent el que ningú s'esperava | GTRES

Sobre la taula, potser com a darrer escull abans de totes les parts hi estiguin d'acord, hi ha una dura condició que ha posat la filla de la reina emèrita Sofia per signar el divorci.

I és que, de la mateixa manera que ho ha fet Shakira, la infanta Cristina vol que el seu encara marit «mantingui allunyada dels seus fills a la seva xicota, Ainhoa Armentia». Sens dubte, es tracta d'un dur revés, ja que la relació entre Iñaki i Ainhoa sembla més consolidada que mai.

Aquesta condició de Cristina segur que ha deixat en xoc Urdangarin. Si bé ella és la primera que ja vol formalitzar el divorci, ell tampoc té ganes d'allargar eternament un matrimoni que, a la pràctica, ja ni existeix.