Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Gerard Piqué, Shakira i Clara Chía.

El gest de Clara Chía amb Piqué en plena negociació pels nens amb Shakira

El paper de l'actual parella de Gerard Piqué en l'acord amb Shakira per la custòdia dels nens ha estat fonamental

Fa només un dia coneixíem que Shakira i Gerard Piqué havien arribat a un acord pel que fa a la custòdia dels dos fills que tenen en comú. I és que, després d'hores i hores de reunió, per fi posaven punt final a un tema que feia mesos que tenien pendent.

Una notícia que, a més, arribava després d'un estiu molt convuls per tots dos, que no han deixat d'acaparar titulars des de l'anunci de la seva separació el passat mes de juny. 

I és que això sembla que no té aturador. I menys ara que s'ha sabut que l'actual xicota del ja exblaugrana, Clara Chía, sembla que ha tingut alguna cosa a dir a la reunió per la custòdia dels fills de la mediàtica exparella.

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Clara Chía, clau en la decisió de Gerard Piqué. | Twitter

El consell de Clara Chía en plena reunió de Piqué amb Shakira

L'acord arribava ahir mateix, després de mitjanit, quan tots dos llançaven un comunicat conjunt on deixaven clar que el més important per ells eren els seus dos fills, Milan i Sasha. Per això, l'esportista hauria cedit a la petició de Shakira: endur-se els nens fins a Miami.

Una decisió dura i difícil de prendre per Gerard Piqué, qui hauria decidit pactar amb la seva exparella gràcies a un consell de Clara Chía.

I és que la seva actual xicota li hauria trucat diverses vegades durant la seva trobada amb la cantant colombiana i els advocats de tots dos per convèncer-lo d'acceptar les seves condicions d'una vegada per totes.

I és que aquestes reunions, que s'han anat produint contínuament des de la seva separació, cada cop eren més angoixants i llargues.

Fins i tot, en una de les últimes trobades, com recull Informalia, Gerard Piqué es va aixecar en mig de la reunió i va marxar donant un cop de porta, deixant sola i sense paraules la mare dels seus fills.

Malgrat que el català volia, inicialment, que els nens marxessin d'aquí a un any, sembla que finalment, a causa de la insistència de Clara que tot això acabés tan aviat com fos possible, ha acabat cedint als terminis que Shakira volia.

D'aquesta manera, sembla que després de Nadal, la de Barranquilla s'endurà Milan i Sasha als Estats Units, lluny de la ciutat que els ha vist néixer i també del seu pare, que només els veurà deu dies al mes a partir de llavors.

Sens dubte, una situació complicada tant per Gerard Piqué com per Shakira. Tot i que ara semblen disposats a començar de zero i a iniciar una nova vida lluny l'un de l'altre, només units per l'amor que tots dos senten cap als seus dos fills.