Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'

Rocío Flores explica el que ningú sap del seu acomiadament de Telecinco

Rocío Flores parla per primera vegada del tema

Rocío Flores s'ha pronunciat per primera vegada sobre el seu suposat acomiadament de Telecinco. La 'influencer' no ha tingut cap problema a compartir amb els seus seguidors el que ningú no sap de la seva sortida d'El programa de AR.

El mes de setembre passat, diversos mitjans de comunicació es van fer ressò d'una inesperada notícia. Després de diversos mesos sent part de l'equip de tertulians d'aquest matinal d'Unicorn Content, tot apuntava que aquesta etapa professional s'havia acabat per a ella.

Rocío Flores
Rocío Flores deixa la televisió. | Telecinco
 

I és que, amb el nou curs escolar, tots els treballadors d'aquest programa van tornar a la feina, però no hi havia cap rastre de Rocío Flores. Tot i que la resposta a aquesta incògnita va arribar durant l'entrevista que Ana Rosa Quintana li va fer a Olga Moreno.

La guanyadora de Supervivientes 2021 es va asseure en aquest plató de Telecinco per parlar, entre altres coses, de la seva nova relació amb Agustín Etienne, la separació amb el seu exmarit i del seu distanciament de Ro.

«Tot s'arregla quan hi ha amor i afecte», va dir la convidada, just abans d'assegurar que està desitjant tornar a veure Rocío Flores amb 'La reina dels matins'.

«Encara s'ha de decidir, crec… Encara no m'han explicat gaire, la veritat. Sé que això és com tot, cal arribar a acords i encara no s'hi ha arribat», va apuntar la presentadora del format.

Avui dia, no se sap gaire cosa d'aquest suposat acord que suposaria un abans i un després a la carrera professional de Rocío dins de la televisió. Tot i que la veritat és que, des de llavors, no s'ha tornat a parlar del tema.

Ara, la filla d'Antonio David Flores s'ha pronunciat per primera vegada sobre el seu acomiadament. I, com no podia ser d'una altra manera, la jove ha fet servir les xarxes socials per difondre el seu missatge.

Rocío Flores se sincera

Rocío Flores no ha tingut cap problema a l'hora de compartir amb la seva gran comunitat de seguidors d'Instagram com es troba després del seu acomiadament de la televisió.

Com ja va publicar la revista Lecturas al seu moment, El programa de AR hauria pres la decisió de prescindir de les col·laboracions setmanals de l'exsupervivent després de no arribar a un acord.

Foto de Rocío Flores
Rocío Flores es pronuncia a través de les xarxes socials. | Instagram
 

I és que, malgrat les bones condicions laborals de què gaudia, tot apunta que per a la 'influencer' no n'hi havia prou. D'aquesta manera, Rocío Flores ha perdut així una de les seves principals fonts d'ingressos.

Avui dia, la jove estaria molt centrada en els seus estudis i la seva carrera professional dins de les xarxes socials. I ha estat, precisament, a través del seu compte d'Instagram on la germana de David s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió.

Fa uns dies, Rocío Flores s'ha vist obligada a deixar la seva vida a Màlaga per viatjar fins a Madrid per anar a l'estrena del nou espectacle del Cirque du Soleil. Però, d'alguna manera, aquest desplaçament laboral li ha fet recordar la seva etapa dins la televisió.

I és que, durant més d'un any, l'excol·laboradora de televisió ha hagut de fer ús de la xarxa de trens per complir amb els seus compromisos professionals a Mediaset.

Captura d'una story de Rocío Flores.
Rocío Flores recorda el seu pas per la televisió. | Instagram: @rotrece
 

Per això, la filla de Carrasco ha compartit una imatge molt significativa a través d'una història d'Instagram. I hi podem veure la jove asseguda al seu seient, mirant l'infinit.

Però ha estat mitjançant una frase com Rocío Flores ha fet referència a aquesta etapa de la seva vida.«Després de gairebé 6 mesos sense estar a la tele, se m'havien oblidat els viatges interminables al tren».