Fotomuntatge d'Alba Santana i Mila Ximénez.

Alba Santana descobreix l'última parella de la seva mare Mila Ximénez abans de morir

Alba Santana sap que la seva mare, Mila Ximénez, va tenir grans amistats i amors

Alba Santana ha tornat als platós de Sálvame per una emotiva causa. Va perdre la seva mare el juny de l'any passat i, des de llavors, la seva vida ha fet un gir de 180º. La jove ha entrat en directe a plató pel llançament del nou llibre de Jorge Javier Vázquez, en el qual ha escrit i repassat la seva vida a l'últim any.

La mort de la seva Mila Ximénez hi va suposar un abans i un després, ja que tots dos s'estimaven moltíssim. De fet, han estat una mena de nuvis, així ho ha dit el comunicador de Sálvame: «Mila era la meva parella però sense sexe». Alba Santana era molt conscient de l'estreta relació que tenia la mare i el presentador: eren inseparables.

La filla del tennista ha dedicat unes paraules sentides a l'amic de la seva mare: «Jorge, volia desitjar-te tota la sort del món amb aquesta nova aventura. Sé que ho has fet amb tot l'afecte del món. Et desitjo tot el millor. Sé el dol que has passat i que estem passant junts. Com et vaig dir un dia, quan els meus fills siguin grans, els llegiré certs fragments d'ella perquè sàpiguen com era. Aquesta és l'herència que m'han deixat, la gent que l'ha estimada. M'emociona molt parlar amb tu perquè sé com has estat d'important per a la meva mare i com n'era d'important ella per a tu, a més de la relació que teníeu», manifestava amb molt de sentiment.

 A més, ha declarat que encara li costa veure algunes fotos de la periodista: «Encara em costa molt veure-la. Si ho poguéssiu evitar, us ho agrairia». 

Foto d'Encarna Sánchez, Mila Ximénez i Isabel Pantoja.
La mare d'Alba Santana va ser una persona molt estimada. | Europa Press

Alba Santana va ser testimoni de tot l'amor que va professar la seva mare

Per part seva, Jorge Javier Vázquez no ha pogut evitar l'emoció que ha suposat parlar en directe amb la filla de la seva millor amiga. El presentador i ella han mostrat sempre la seva profunda unió davant de les càmeres.

«Jo em considerava la seva parella, però no teníem sexe. Per a ella era únic, especial. Per primera vegada vaig experimentar que no tenia gelosia. Era una dona molt estimada. Jo sempre que feia un pla comptava amb ella i estava disposada a tot», comentava recordant els bons moments que va passar amb ella.

Quan Mila Ximénez se'n va anar, Alba Santana se'n va repartir les cendres amb l'escriptor. Junts van anar a escampar-les al jardí del xalet d'ell, sota una magnòlia, on continua parlant amb ella. «Paco i jo ens hem adonat que els gossos s'acosten, però es queden aturats mirant, no s'acosten més. Aquest gest de la seva filla em va reconfortar. Em va semblar molt generós perquè va entendre molt bé que la seva mare tenia una altra família a la tele. A casa meva Mila va ser molt feliç i vam riure molt», va dir per a El Mundo.

Alba Santana viu a Amsterdam, on es va traslladar fa uns anys. La noia s'ha apartat de la televisió, ja que li recorda massa a la seva mare. Sens dubte, el seu record no mor.