Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana ho para tot i deixa clar què passa

Ana Rosa Quintana va haver d'intervenir

Ana Rosa Quintana va haver de fer front dilluns passat a un moment molt tens. No va pensar que hagués d'aturar un convidat que va carregar amb duresa contra un dels seus col·laboradors. A més, va ser molt clara concretant els motius pels quals decidia tallar l'entrevista.

Al programa matinal de Telecinco es va viure una situació massa tensa. Els protagonistes van ser el secretari del PSOE, Patxi López, i Eduardo Inda. El socialista no es va poder mossegar la llengua davant les paraules que li va dedicar el director d'OK Diario.

Ana Rosa va intentar mantenir-se al marge de la discussió, però, arribat el moment, no li va quedar més remei que intervenir. El periodista va definir el socialista basc de «filoetarra», a més de carregar amb duresa contra Pedro Sánchez.

Entre altres coses, va dir que «aquest president del Govern no només és un colpista, sinó que també és un filoetarra». Després d'aquestes acusacions, l'entrevistat no va poder contenir el seu malestar i va respondre a Inda.

López va assegurar que «en un país normal no hi hauria un tertulià dient les barbaritats que està dient. És absolutament impresentable». Va condemnar les declaracions del comunicador, sense entendre que es pogués adreçar a ells en aquests termes.

«El que acaba de dir... És que no pot ser. No és normal que un tertulià vagi dient aquestes coses sobre el president. No és acceptable, no és assumible», recalcava.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va viure un moment força tens al seu programa. | MEDIASET
 

Entenia que tot té un límit i que s'havien dit moltes «barbaritats» al plató de Telecinco. Va emplaçar el periodista a anar als tribunals «si creus que Sánchez és un colpista». Es van viure moments de certa tensió a conseqüència d'aquesta conversa.

Ana Rosa Quintana es va veure obligada a tallar la discussió perquè augmentés l'enfrontament. Això sí, no va tenir cap inconvenient a defensar el seu company de programa.

«Qui decideix qui està en aquesta taula o no està en aquesta taula soc jo. No ho decidirà Patxi López ni Pedro Sánchez, ni quan hi havia Rajoy i el molestaven altres tertulians», va dir. Li va recordar que això «s'anomena llibertat d'expressió».

Captura d''El Programa de Ana Rosa'.
Ana Rosa Quintana va advertir Patxi. | Telecinco
 

Com era evident, això va servir a Eduardo Inda per encoratjar-se. Va assenyalar que no era la primera vegada que els polítics li recriminaven la seva actitud. Pel que sembla, abans ja s'havia generat unes quantes enemistats durant el govern del PP.

Ha explicat que «al senyor Rajoy li molestava també que jo fos aquí perquè posava damunt la taula la corrupció». La presentadora no va dubtar a donar-li la raó. «És veritat que els molestava molt Inda», va apuntar pel que fa a l'època en què hi havia els populars al capdavant de l'Executiu.

Ana Rosa Quintana ja es va enfrontar a un altre polític

Ana Rosa Quintana ja té una certa experiència a l'hora d'enfrontar-se a polítics. Fa una mica més d'un any, van fer parlar molt les paraules que li va dedicar al fundador de PodemosPablo Iglesias.

Assegurava que «si hi hagués un mínim de decència i pudor als mitjans de comunicació», cap televisió li permetria «presentar un programa». Es pronunciava així després que la vinculessin a ella amb l'excomissari Villarejo, a més de revelar-se l'interès del seu marit per contractar-lo.

L'exdirigent de la formació morada la va definir com «no només una ostentació de la putrefacció de bona part del periodisme amb més poder, també representa un paradigma d'èxit empresarial, mediàtic i polític».

Ana Rosa Quintana va haver d'enfrontar-se aquesta setmana a Patxi López. Però, una vegada més, va tornar a demostrar que no hi ha ningú per sobre d'ella. Ningú la condicionarà a l'hora de prendre decisions al seu programa.