Rosa Villacastín

Rosa Villacastín no es creu qui ha mort després de la seva baralla amb Jorge Javier

Rosa ha estat al focus de la polèmica per les seves últimes paraules

Rosa Villacastín ha estat al centre de la polèmica els últims dies després d'un demolidor missatge que li va dedicar a Jorge Javier. El darrer dissabte durant l'emissió de Sábado Deluxe Rosa publicava un tuit en què assenyalava Jorge per estar «abduït» i no ser capaç de veure «més enllà». Així doncs, el presentador no va dubtar a replicar aquestes paraues de forma contundent.

Ara, la popular periodista ha d'afrontar un nou revés, aquesta vegada, per la pèrdua d'una gran company: Teo Lozano. Rosa va compartir moltes hores amb el periodista durant el seu pas per l'Antena 3.

Rosa Villacastín al focus de la polèmica després del seu últim tuit

No hi ha dubte que les paraules que li va dedicar Jorge no han d'haver estat fàcils de pair per a la periodista. Rosa i Jorge sempre han tingut una gran relació, tant personal com professional. De fet, va ser Villacastín qui va descobrir Vázquez i li va donar l'oportunitat de comentar cor a la televisió.

Tanmateix, moure's en aquest món no és una tasca senzilla i, per descomptat, quan es tracten temes tan controversials pot passar això. Rosa Villacastín mai ha aestat d'acord amb el testimoni de Rocío Carrasco. La periodista no ha dubtat a mostrar-ho, sobretot a través del compte de Twitter.

Amb la darrera aparició de Raquel Mosquera al Sábado Deluxe, Rosa Villacastín no va dubtar a defensar de la vídua de Pedro Carrasco: «Estàs abduït per Rocío Carrasco. Raquel Mosquera ha cuidat com ningú de Pedro Carrasco», sentenciava la periodista a través de Twitter.

Després d'això, el presentador es va dirigir a Rosa de manera molt contundent i li va deixar clar que ell no estava abduït per ningú: «Hi ha molta gent que em té fins als nassos, calle per educació, cosa que moltes de vosaltres no teniu amb mi. No teniu cap mena de respecte. M'has entès? Hauries de quedar-te amb aquell lema de la pandèmia: 'Queda't a casa'».

A més a més, Jorge va demanar contundentment respecte. Ell té clar que no deixarà que ningú el titlli d'una manera de ser que no és la seva: «A mi a les teves històries no em fiquis. Fa molts anys que defenso la meva professionalitat i tu ara, des de casa teva, estàs amb el ditet perquè t'avorreixes. El respecte és bidireccional, respecta'm, Rosa».

Després d'això, la periodista no va dubtar a tornar a fer servir les xarxes per respondre. Villacastín va al·legar que estava en tot el dret de donar la seva opinió: «Jorge, et respecto més que ningú, però el dret que tens tu a donar la teva opinió, el tinc jo i tots els espectadors que veuen els teus programes», sentenciava.

Rosa Villacastín molt dolguda amb la pèrdua d'un company

Ara, Rosa Villacastín ha hagut d'afrontar un nou revés: la mort de Teo Lozano, el subdirector de diversos programes d'Antena 3. Tots dos periodistes havien coincidit professionalment a la cadena i van tenir una fantàstica relació durant molt de temps.

Rosa publicava un tuit el 14 de novembre després d'assabentar-se de la notícia, on va mostrar el seu dolor i afecte cap a la família i familiars del director: «Quin dolor. Acabo de llegir que ha mort Teo Lozano, a qui vaig tenir la immensa sort de conèixer i de treballar amb ell a Antena 3. Tot el meu afecte a la família, amics i companys».