Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac: el seu treball i la seva relació actual amb Rocío Carrasco

Es resol per fi el misteri sobre el treball del marit de Rociíto

Fidel Albiac està sent testimoni de tot allò que succeeix tant a la vida i com al voltant de la seva dona, Rocío Carrasco. I és que, tot el que fa i diu es converteix en el centre de la tempesta. Primer, però, ens hem de remuntar a la finalització del 'docu-drama' que va protagonitzar.

Des de llavors, els platós s'han omplert de les seves intervencions parlant sobre la seva vida privada. Sí, ja que ha donat resposta a moltes de les qüestions que han sorgit després de l'estrena del documental. I l'últim a suscitar controvèrsies ha estat el lletrat Marcos García Montes, que ha llançat una dada sobre Albiac.

En concret, s'ha pronunciat en defensa de Rocíito en contra d'Antonio David Flores. «Ella va confiar a Javier Saavedra tot allò amb relació a la seva separació d'Antonio David. Per recomanació de les seves íntimes amigues les Campos», explicava.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'enterrament de Rocío Jurado
Fidel Albiac, el suport indestructible per a la seva dona| Mediaset

«Jo li vaig dir que era un error i així li va ser. Ara té Javier Vasallo que pel que m'han dit té al despatx el seu marit, Fidel Albiac», deia en una entrevista concedida a La Razón.

«La vaig representar en el famós cas dels mil milions de pessetes i el vam guanyar a totes les instàncies»

Sobre això ja va parlar la filla del boxejador Pedro Carrasco. Per això, ha volgut sortir en defensa del seu marit sobre les polèmiques que han sorgit al voltant de la solvència econòmica del sevillà. «Ha treballat sempre, està fart que la gent no ho sàpiga perquè ell no vol i si no vol cal respectar-ho».

Fins aquell moment se sabia que Fidel Albiac havia començat a estudiar Dret i havia participat en la producció del musical biogràfic Qué no daría yo por ser Rocío Jurado.

A més a més, el lletrat ha parlat sobre el passat laboral de l'espòs de Rocíito. «Jo era molt amic de Rocío Jurado i estava molt a casa seva. La vaig representar en el famós cas dels mil milions de pessetes i el vam guanyar en totes les instàncies», exposava,

Fidel Albiac i Rocío Carrasco.
Fidel no vol que se sàpiga en què treballa | CatalunyaDiari

«Quan el vam guanyar a l'Audiència Provincial, Rocío va respirar tranquil·la i ja mai més va tornar a estar preocupada. Ni tan sols quan li vaig comunicar que Antonio David ho havia recorregut al Tribunal Suprem», explicava.

A més, ha lamentat que Antonio David no li hagi pagat les despeses del judici. «Quan va arribar la resolució del Suprem, van començar els meus problemes per cobrar les costes. Antonio David les va impugnar perquè, lògicament, per la quantia de la indemnització que ell sol·licitava a Rocío Jurado, eren elevades», va revelar.

Per tant, aquest seria el motiu pel qual encara no ha cobrat tots aquests costos. «Em vaig trobar que les productores per a les quals treballava van protegir Antonio David. I el 2012, quan es va resoldre el tema de les costes, vaig començar a sol·licitar embargaments de la seva nòmina», deia.

«Segueixo en això perquè encara em deu 170.000 euros més els interessos des de l'any 2010, en total, 176.000 euros», concloïa. Així mateix, ha parlat de quan va defensar la dona de Fidel Albiac.

«Li vaig portar la demanda contra Massiel, que també vam guanyar. Quan va assegurar que Rocío tenia un blau a l'ull en el moment que ella va desmentir els suposats maltractaments de Fidel Albiac», finalitzava el lletrat.